Ma može se to, samo što ja mislim da je tu jako bitna podrška partnera i dobra organizacija, vjerovatno ne s miješ pustiti niti jednu minutu da ti bezveze prođe...i da imaš ok dijete. Samo sve to.
Šalim se, bigice, sigurno da neće biti lako osobito ne na početku, ali možete vi svi to i proći će sigurno puno lakše i bolje nego što ti zamišljaš. A onda nam javi kako si uspjela da znamo i mi kad dođe za to vrijeme.
Inače, ja sam u trudnoći nadobudno pričala kako ću se nakon šest mjeseci vratiti već na posao, a sad sam imala fazu i o neplaćenim dodatnim mjesecima i godinama.
Mmama i LuKi hvala na savjetima :) bili smo kod dr dva puta, prvi put radi temp a drugi put upravo jer sam posumnjala na gljivice u ustima medjutim otklonila je sumnju i na grlo i na afte,gljive itd.. kaze nece da jede zbog viroze.. da li su vam bebe inace pospane nakon bolesti? Moj bebac danas jako puno spava a evo prvi dan da nema temp..proslih dana je jako lose spava. I to sto krvari desna, jel to normalno?
Hej mamice...evo i mene malo...moja velika curka ima vec 5mjeseci...vrijeme leti ko ludo.ja mislila da će mi bit dosadno doma po cijele dane a na kraju nis ne stignem osim posvetit se njoj,želim to vrijeme iskoristiti jer uskoro cu morat pocet radit i pokušavala sam nać posao od kuće al bezuspješno.vec sad mi je teško kad se sjetim da cu se morat odvojit od svoje princezice
Pratim forum al bas je u zadnje vrijeme neko zatišje,puno je aktivnije bilo dok sam bila trudnica
Jel netko zna gdje ima Dević veš za klince za kupiti,u Areni su zatvorili dućan i jel koristi tko uloške iz bio i bio?
Jel netko zna gdje ima Dević veš za klince za kupiti,u Areni su zatvorili dućan i jel koristi tko uloške iz bio i bio?
Bilo je devića u Tom grad ducanu na maksimirskoj..neznam jel ima jos di koji..mislim da i u Nami bi trebalo bit..bas cu pogledat danas,idem do trga pa napisem😉
Sortiraj odgovore
Najstariji