Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    27. Studeni 2015. 18:00

Dobrodošla ponovo mama0309 !

Igorovabebica
    27. Studeni 2015. 21:34

A nema nam ni osnivačice ove teme-Cloudy! Zbilja je nekako pusto, ali budemo se opet aktivirale. Mene mali večeras zeza sa spavanjem, sada sam ga podjila, podrignuo je kao kamiondžija, ali nema šanse da zaspe, a i čini mi se da ga zub boli. Nikada se ne događa da je u ovo vrijeme budan k'o ćuk... 

kachi
    27. Studeni 2015. 21:48

Raste mu zubić?  Zaboravila sam koliko je star tvoj bebač. 
    Moja stalno plazi jezik i što god joj dođe pod ruke gura u usta i točno si masira desni. Ako bude na mene mogao bi joj uskoro izrasti. Ja sam svoj prvi imala prije četvrtog mjeseca...mama od muža se ne sjeća kad su njeni kikaći dobili zube.

Igorovabebica
    27. Studeni 2015. 21:53

Mali će imati 3. 12. godinu dana, ali već ima tri zuba  Ovaj nam je baš nezgodan... ja sam dobila s četiri mjeseca zub. muž je dobio sa osam... mali tek s devet...

• sunčeko101
    30. Studeni 2015. 21:43

Mame, bebica od tri mj se počela stalno sliniti i braddica joj je sva crvena. s čim da joj namažem da se ublaži crvenilo?

Mary36
    01. Prosinac 2015. 12:47

Joj kachi šteta zbog posla...ja sam isto tako sva smotana da ne znam što radim! Muž mi nekada kaže da sam još uvijek ko da sam trudna. Baš se i osjećam ko da sam pola mozga izgubila po putu. Glede posla ja sam prije tjedan dana dobila super ponudu za posao kod kuće. Isto super posao i referenca u mojoj branši i tako sam sretna da ću sada to raditi u dane kad je muž doma. Išla sam tamo prošli tjedan i bilo me tako strah da ću izgledati ko totalna luđakinja a i baš mi je bilo čudno biti među ljudima koji su u totalno drugim mislima i pričama. Nigdje ni traga pelenama i uplakanim bebama, ha, ha. Mogu reći da me baš odmorilo i sve je, bar se meni čini, super prošlo i krečem s poslom!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.