Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    15. Listopad 2015. 21:43

Ja bi se spasila da moj oce malo dudu  nece ni usta otvori na nju, napravi neku kiselu facu ka da sam mu limun uvalila 😂 A bilo bi mi drago da malo zaspe s njom 😂😂

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• novamama2
    16. Listopad 2015. 11:42

Drage mame, jel' zna neka od vas gdje ima za kupiti kabanice na kopčanje (ne sa šišmiš rukavima) ?

Nixie
    16. Listopad 2015. 16:40

Pa moj stalno duda u snu na prazno, al nikad se nije zbog tog probudio. Vidiš, zanimljivo. Nadam se da neće počet 

Dea23
    17. Listopad 2015. 22:06

Nama je kindač pun duda

MAMA X2
    17. Listopad 2015. 22:49

Malo odskacem od trenutne teme al zanima me mame koje ste prosle prvi rodendan s klincima koga ste zvali samo kumove ili ste i dalje isli di ste slavili doma ili u restoranu ???nas ceka za mj dana proslava prvog rodendana i vec se sa muzem svadam koga zvati a koga ne....on bi i nase tetke i strine zvao ....posto smo ja i on jedinci nemamo brace ni sestara al opet kaj ce mi stara teta na rodendanu od malog helppppp cure

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.