Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    18. Listopad 2015. 13:48

Bebiću mi je malo oteceno ispod ociju. Prehlada mu je pri samom kraju, tj. Prosla je. Sto bi to moglo bit, ima tko iskustva s tim? Neznam da li da ga vodim doktoru...ovisno o dobu dana vidi mu se to manje ili vise. 

@mamaprviput, kupi janjca ili odojka i 2-3kg salate, tortu i sve ih pocasti hahaha ili samo najuzi krug ako ti se neda trpit ljude.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Igorovabebica
    18. Listopad 2015. 16:24

MAMAPRVIPUT- mi imamo isto za manje od dva mjeseca prvi rođendan i dogovorili smo se pozvati samo Mihaelove kumove, moju mamu i čuvenu gospođu svekrvu (  ), svekra (dušica), moju najbolju prijateljicu i moju mamu te naše vjenčane kumove... 
    on ima izuzetno veliku rodbinu-da ih sve pozovemo, bilo bi 100 ljudi!
    Ostale članove obitelji (uže rodbine), zovemo tjedan dana nakon "glavne proslave". Na krštenju je muž pozvao svoje tete, strine, ujne i svi su stari k'o Metuzalemi i samo su se žalili kako ih bole kosti. Poludjela sam, jer su mi krštenje upropastili u potpunosti, ali zato za rođendan sve spremamo mama i ja. Još im to za krštenje ne mogu oprostiti, isključili su me iz svega... Izdrži mama, a baš je Lollypop dobro rekla-janjca i da vidiš!

cloudy
    19. Listopad 2015. 09:30

Nas u prvom mjesecu čeka rođendan....i planiram zvati svoje i njegove starce, naše bake eventualno i vjenčane kumove i frendicu koja će biti kuma curki ako ju odlučimo krstit jednog dana... nemamo mjesta za više i ovo će biti gužva....a ostali ako se netko osjeća da bi trebao doć doći će i bez poziva

mmama2
    19. Listopad 2015. 11:09

mi smo slavili u srcu sezone i svi su bili na moru, preodlično.. sa P je bio totalni cirkus, bake, djedovi, tete, ujne itd itd totalni kaos.. ovako su bili moji starci i od mm uz naš četvero i više nego dosta

url=https://lilypie.com]

Nalah
    19. Listopad 2015. 14:30

Ima netko preporuku za ogradicu za krevet i gdje mogu kupiti slikonske kalupe za muffine,mislim maloj peći rižu,palentu i sl.a nerviraju me oni kruti?

mayathequeen
    19. Listopad 2015. 16:36

Ima misim u onom ducanu Dora usluge silikonskih kalupa..a i u Ikei..

lu_jo
    20. Listopad 2015. 09:59

Mame molim savjet, pomoć :)
    Imam bebu od 4mj.
    Prije mjesec dana mi je u jednom danu prestao dudati dudu i bocicu koju sam davala jednom dnevno.. Znaci od tog nemam koristi..
    Otečeno mu je zubno meso, zubi se vide a nikako da izbiju.. Problem je u tome sto on ne kaki po 3-5 dan, teško pusti vjetar.. Ima problema sa probavom, a voli siku vise nego ista.. Zadnjih par dana ga jedva uspavam baca se, vrišti.. Preko dana mi jako malo spava pola sata i probudi se kao da je odspavao 6h jedino ak je na siki onda ce odspavati sat i pol do dva..
    On je jos mali i brine me to sto se tako dere.. Ja znam da mu se spava i vidim to i na sve načine ga pokušavam uspavati i nece.. Oci mu budu crvene koliko mu se spava i ne želi zaspati i jos dodajmo stomačić i kombinacija za deranje idealna..
    Ja imam strpljenja i spava i na meni i na siki po dva sata i stvarno mu želim pomoć..
    Imam osjećaj da on previše sisa i da je zato tako nervozan..
    Super je ovako napreduje dobro, priča smije se ali kad dođe vrijeme za spavanje vrištanje ne prestaje.. 
    ne znan sto da mislim sto mu je

lu_os

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.