Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    18. Listopad 2015. 13:48

Bebiću mi je malo oteceno ispod ociju. Prehlada mu je pri samom kraju, tj. Prosla je. Sto bi to moglo bit, ima tko iskustva s tim? Neznam da li da ga vodim doktoru...ovisno o dobu dana vidi mu se to manje ili vise. 

@mamaprviput, kupi janjca ili odojka i 2-3kg salate, tortu i sve ih pocasti hahaha ili samo najuzi krug ako ti se neda trpit ljude.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Igorovabebica
    18. Listopad 2015. 16:24

MAMAPRVIPUT- mi imamo isto za manje od dva mjeseca prvi rođendan i dogovorili smo se pozvati samo Mihaelove kumove, moju mamu i čuvenu gospođu svekrvu (  ), svekra (dušica), moju najbolju prijateljicu i moju mamu te naše vjenčane kumove... 
    on ima izuzetno veliku rodbinu-da ih sve pozovemo, bilo bi 100 ljudi!
    Ostale članove obitelji (uže rodbine), zovemo tjedan dana nakon "glavne proslave". Na krštenju je muž pozvao svoje tete, strine, ujne i svi su stari k'o Metuzalemi i samo su se žalili kako ih bole kosti. Poludjela sam, jer su mi krštenje upropastili u potpunosti, ali zato za rođendan sve spremamo mama i ja. Još im to za krštenje ne mogu oprostiti, isključili su me iz svega... Izdrži mama, a baš je Lollypop dobro rekla-janjca i da vidiš!

cloudy
    19. Listopad 2015. 09:30

Nas u prvom mjesecu čeka rođendan....i planiram zvati svoje i njegove starce, naše bake eventualno i vjenčane kumove i frendicu koja će biti kuma curki ako ju odlučimo krstit jednog dana... nemamo mjesta za više i ovo će biti gužva....a ostali ako se netko osjeća da bi trebao doć doći će i bez poziva

mmama2
    19. Listopad 2015. 11:09

mi smo slavili u srcu sezone i svi su bili na moru, preodlično.. sa P je bio totalni cirkus, bake, djedovi, tete, ujne itd itd totalni kaos.. ovako su bili moji starci i od mm uz naš četvero i više nego dosta

MAMA X2
    19. Listopad 2015. 11:14

mmama2

mi smo slavili u srcu sezone i svi su bili na moru, preodlično.. sa P je bio totalni cirkus, bake, djedovi, tete, ujne itd itd totalni kaos.. ovako su bili moji starci i od mm uz naš četvero i više nego dosta

Pa da i ja se bojim takvog kaosa hahah rade bi intimniju atmosferu  koja ce odgovarat i nama i L a ne se forsirat i na kraju ispadne kaos totalni od puno ljudi ....hvala cure na savjetima i vasim misljenjima nadam se da cemo se uspijet dogovorit i pravilno odlucit

url=https://lilypie.com]

Nalah
    19. Listopad 2015. 14:30

Ima netko preporuku za ogradicu za krevet i gdje mogu kupiti slikonske kalupe za muffine,mislim maloj peći rižu,palentu i sl.a nerviraju me oni kruti?

mayathequeen
    19. Listopad 2015. 16:36

Ima misim u onom ducanu Dora usluge silikonskih kalupa..a i u Ikei..

Nalah
    20. Listopad 2015. 15:11

mayathequeen

Ima misim u onom ducanu Dora usluge silikonskih kalupa..a i u Ikei..

Hvala

lu_jo
    20. Listopad 2015. 09:59

Mame molim savjet, pomoć :)
    Imam bebu od 4mj.
    Prije mjesec dana mi je u jednom danu prestao dudati dudu i bocicu koju sam davala jednom dnevno.. Znaci od tog nemam koristi..
    Otečeno mu je zubno meso, zubi se vide a nikako da izbiju.. Problem je u tome sto on ne kaki po 3-5 dan, teško pusti vjetar.. Ima problema sa probavom, a voli siku vise nego ista.. Zadnjih par dana ga jedva uspavam baca se, vrišti.. Preko dana mi jako malo spava pola sata i probudi se kao da je odspavao 6h jedino ak je na siki onda ce odspavati sat i pol do dva..
    On je jos mali i brine me to sto se tako dere.. Ja znam da mu se spava i vidim to i na sve načine ga pokušavam uspavati i nece.. Oci mu budu crvene koliko mu se spava i ne želi zaspati i jos dodajmo stomačić i kombinacija za deranje idealna..
    Ja imam strpljenja i spava i na meni i na siki po dva sata i stvarno mu želim pomoć..
    Imam osjećaj da on previše sisa i da je zato tako nervozan..
    Super je ovako napreduje dobro, priča smije se ali kad dođe vrijeme za spavanje vrištanje ne prestaje.. 
    ne znan sto da mislim sto mu je

mmama2
    20. Listopad 2015. 10:18

lu_jo

Mame molim savjet, pomoć :)
    Imam bebu od 4mj.
    Prije mjesec dana mi je u jednom danu prestao dudati dudu i bocicu koju sam davala jednom dnevno.. Znaci od tog nemam koristi..
    Otečeno mu je zubno meso, zubi se vide a nikako da izbiju.. Problem je u tome sto on ne kaki po 3-5 dan, teško pusti vjetar.. Ima problema sa probavom, a voli siku vise nego ista.. Zadnjih par dana ga jedva uspavam baca se, vrišti.. Preko dana mi jako malo spava pola sata i probudi se kao da je odspavao 6h jedino ak je na siki onda ce odspavati sat i pol do dva..
    On je jos mali i brine me to sto se tako dere.. Ja znam da mu se spava i vidim to i na sve načine ga pokušavam uspavati i nece.. Oci mu budu crvene koliko mu se spava i ne želi zaspati i jos dodajmo stomačić i kombinacija za deranje idealna..
    Ja imam strpljenja i spava i na meni i na siki po dva sata i stvarno mu želim pomoć..
    Imam osjećaj da on previše sisa i da je zato tako nervozan..
    Super je ovako napreduje dobro, priča smije se ali kad dođe vrijeme za spavanje vrištanje ne prestaje.. 
    ne znan sto da mislim sto mu je

regresija sna možda

url=https://lilypie.com]

lu_os

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI