A svugdje je razvlace kao mladu mamu, primjer bla bla bla
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Baš sam čitala na njenom fejsu, to su sprdnje, po tom njenom rasporedu ne stigne spavat a ne imat dijete i dojit ga..
Eto žene dobila sam danas odgovor od neke xy iz Odjela za populacijsku politiku,poslala sam upit čisto znatiželje radi,vezano uz jednokratnu pomoć od grada,dakle prvu ratu smo dobili u travnju 2015.a drugu možemo očekivati u travnju 2016.naprosto fascinantno,svaka im čast.Mi srećom tu lovu ne trebamo,ali tko je na nju računao-good luck
Koji grad i koliko love? ZD daje 2k, nevezano koje dijete po redu
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Ja sam svoju lovu od Zagreba dobila, prva rata u 2014 a druga na ljeto 2015.
Kaj se tiče gđe novopečene mame mislim da ima cijeli tim koji joj čuva bebu ili je beba još uvijek u fazi da spava , jede,spava i kaka a u to njeno dojenje čisto sumnjam pogotovo dok je beba dva mjeseca. Ne volim da se laže bezveze.
Ja iskreno pucam po šavovima , ne da mi se otići spavati koliko sam umorna ali svi smo različiti.
Možda bih ja trebala pisati blog o tome kako se obučem za posao a po putu vadim ostatke kašice iz kose, primjećujem puknutu hulahopku dok sam u tramvaju jer je moj mali odlučio me ugristi iz milja za eto nogu ,dok sam ga ljubila na vratima zaslinio mi je pola face( ode šminka ) i novi pičkasti đemper friško oprani više nije tako cool jer ima mrlju od sline, nokte uspijem nalakirati preko vikenda pa ostatak tjedna krpam zakrpe jer ne stignem na manikuru nikada ... neki dan sam rekla frendu da ćemo se vidjeti na kavi za jedno cca 5 godina dok je mali počeo protestirati vrišteći jer u zadnje vrijeme mrzi kolica.... zaboravimo duge šetnje u kojima on spava u kolicima, bilo, prošlo. :D prva dva mjeseca je sve bilo onako kako sam očekivala, onda nisam spavala godinu dana kako treba, e sada je faza kada ne očekujem neke stvari i ne znam što me čeka pa svaka čast svim mamama kojima je sve idilično, organizirano i anđeosko ali ipak bi mi bolje sjela neka mama koja ne laže da je sve idila s kućicom u cvijeću bez pomoći naravno ona to sve sama. Ja dišem duboko i brojim do 100 a kasnije malo plačem
Sortiraj odgovore
Najstariji