Mislite da je zadar škrt...petrinja daje 1000 bez obzira koje je dijete i čekaš lovu par mjeseci...a nije da ne bi trebalo djece tu....
Daklem...za 2 tjedna idemo s malim za zagreb iz nase tople dalmacije. Sto da mu obucem? Kako da ga obucem za auto, sto je sa stajanjima? Joooj to mi je takav stres..3h puta.
Ima li gdje kupiti deblja odjelca za krstenje? Nasla u bebenovi kao konobarsko, 350 kn i upala pluca gratis s njim.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Primam sve savjete vezano za put. Bebac ce tad imat cca 3m3tj a najdulje smo se s njim u autu vozili 20 min.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Lolly, ne znam kako će biti za dva tjedna u zg, ali ja moju trenutno oblačim: bodić bez rukava ili sa k.rukavima, bodić dugog rukava, hlačice i čarapice, kada idemo van obučem joj onog medvjedića od onog čupavog materijala, ne znam kako se to zove. Eventualno pokrijem još laganom pamučnom dekicom. Ne vjerujem da će biti neka veća zahlađenja a sljedeći nivo oblačenja su skaganderi, a mislim da je stvarno prerano za to.
Što se puta tiče, ako možete uhvatite neki termin kad inače spava, a ako i ne možete ne bi trebao bed...barem kod moje su bitne samo dvije stvari: 1. da je sita; 2. da se auto kreće.
Pravite pauzice kako zatreba, u njima podojiš malog ili ako baš bude nervozan onda ga tad maziš i grliš dok se ne umiri i nastavite dalje. Sjedni svakako pored njega, možda će mu značiti da te vidi.
Biće sve super, nemoj da se plašiš. Navodno je sa njima najlakše putovati baš kad su tako mali kao naši. Ako ti bude trebao apdejt o vremenu u Zg i kako oblačimo bebe za van, pitaj nas ovdje.
Sad vidim još nešto, dakle u autu mu obučeš tu normalnu robicu i samo ga prekriješ ako baš treba dekicom, a kad izlazite van možeš medeka ili neku jaknicu, kapicu ne znam šta ti je brže i zgodnije. Meni je medek super iako su mi djelovali jako glupo prije.
Za robicu za krštenja nemam pojma.
A za robicu za krštenje, onu neku satensku deblju nisam nigdje vidjela, al nisam ni zagledala jer se meni to ne sviđa. Ja sam svom kupila na nextdirekt.com.
Sortiraj odgovore
Najstariji