Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mayathequeen
    09. Listopad 2015. 10:04

Uff kod mene u firmi ista stvar,al ajde takodjer nije frka za bolovanje..Mi moramo poceti gledati vec za dadilju,mislila sam mozda bolje preko neke agencije pa barem neka garancija da je osoba ok i pouzdana..Iz Meli nisam narucivala ali sam jela njihove torte i stvarno su prefine a i prelijepe!

Nalah
    09. Listopad 2015. 18:33

mayathequeen

Uff kod mene u firmi ista stvar,al ajde takodjer nije frka za bolovanje..Mi moramo poceti gledati vec za dadilju,mislila sam mozda bolje preko neke agencije pa barem neka garancija da je osoba ok i pouzdana..Iz Meli nisam narucivala ali sam jela njihove torte i stvarno su prefine a i prelijepe!

Hvala,lijepo je čuti pohvalu iz prve ruke

Lollypop
    09. Listopad 2015. 10:30

Pocela nam je tjemenica. Namazem mu bademovim uljem, operem samponicem i malo istrljam. Ne ode nam. Ne vidi se dan-dva, a onda opet ljuskice i masne zute tocke. Koliko dugo traje ta borba? Je li ja to dobro radim? Koliko dugo ulje treba bit na glavi prije ispiranja?

LuKi5
    09. Listopad 2015. 16:59

Lollypop

Pocela nam je tjemenica. Namazem mu bademovim uljem, operem samponicem i malo istrljam. Ne ode nam. Ne vidi se dan-dva, a onda opet ljuskice i masne zute tocke. Koliko dugo traje ta borba? Je li ja to dobro radim? Koliko dugo ulje treba bit na glavi prije ispiranja?

Meni se najefikasnije pokazalo domace maslinovo ulje. Namazala bih mu I istrljala kruznim pokretima. Nisam mu ispirala maslinovo ulje. Inace smo se mjesecima mucili s tom tjemenjacom. Otkako sam mu pocela stavljat maslinovo ulje brzo se povukla. :)

14.06.2014. L ♥

renata6
    09. Listopad 2015. 18:05

Lollypop

možeš staviti i 2-3h prije kupanja, ništa mu neće biti, bitno je duže jer onda se fino upije, ispereš poslije kupanja i pročešljaš, malo po malo prije svakog kupanja napraviš taj ritual i otići će.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

mayathequeen
    09. Listopad 2015. 11:43

Mi smo se rijesili tjemenice tako da smo ju iscesljali,drugacije nije islo..ima chicco cesalj za tjemenicu,namazali smo dosta ulja,ostavili cca sat vremena da se upije i samo skidali cesljicem u suprotnom smjeru rasta kosice,evo nije nam se u 8 mj vise vracala..kosicu peremo mustelinom pjenom i super je!

Lollypop
    09. Listopad 2015. 11:54

mayathequeen

Mi smo se rijesili tjemenice tako da smo ju iscesljali,drugacije nije islo..ima chicco cesalj za tjemenicu,namazali smo dosta ulja,ostavili cca sat vremena da se upije i samo skidali cesljicem u suprotnom smjeru rasta kosice,evo nije nam se u 8 mj vise vracala..kosicu peremo mustelinom pjenom i super je!

Imam taj cesljic. Sto se grebali po tjemebnu s njim? Ili se ona sama podigne?

Mary36
    09. Listopad 2015. 18:55

Ja sam joj mazala i svojim mlijekom,onim masnijim na kraju podoja i uz to sa bademovim. Proslo je jako brzo a dal je bilo zbog mlijeka nemam pojma. Dok sam mazala samo uljem nije se dala. I istrljala sam s trljacicom svaki put kod kupanja.

Lollypop
    09. Listopad 2015. 20:22

Bili smo danas na cijepljenju i kaze pedijatrica da mu u toku dana 2-3 x namazem, a onda navecer istrljam i operem, pa cu tako. 

Cjepili smo se. Sad se uspavljujemo. Nadam se da nece bit nuspojava...obloge kaze ped da mogu stavit ako pocne crvenit mjesto zboda.

Lollypop
    10. Listopad 2015. 10:07

Lollypop

Bili smo danas na cijepljenju i kaze pedijatrica da mu u toku dana 2-3 x namazem, a onda navecer istrljam i operem, pa cu tako. 

Cjepili smo se. Sad se uspavljujemo. Nadam se da nece bit nuspojava…obloge kaze ped da mogu stavit ako pocne crvenit mjesto zboda.

I dobili smo temp :( dobra moja bebica, nista mi ne place, vise mama zali 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI