Zenske evo i nas citam vas vecinom ali nikako da nadem vremena pisati malac prosli tjedan kurio 3 dana isli kod ped kaze gnojna angina sreca nije puno bilo upaljeno pa smo prosli bez antibiotika uz snizavanje temp....a danas ja pak kurim 38.5 grlo me boli i desna cika nez dal je to od prehlade il se i cika upalila opet
Lollypop-siroče malo, kako je hrabar, za svaku pohvalu! Ne daj se draga, i to će proći.
MAMA PRVI PUT-brzo nam ozdravi!
Ja se isto bojim da se mali ne razboli, jer tata radi u firmi i ondje hvala Bogu svi kada su bolesni idu na bolovanje, ali opet... imaju dobrog šefa pa za bolovanje nije problem, ali dovoljno je da nešto iz tramvaja donese...
evo moj mali je odkurio svoje taj jedan dan, samo još malo šmrkavi iz nosa ali nadam se da će i to brzo proći. Bila sam mu skuhala pileću juhu i stavila dosta češnjaka pa sam ubacila jedan ili dva raskuhana u kašicu, prošla mu je temperatura do navečer, ne znam dali smije češnjak jesti ali briga me to je prirodni antibiotik i temperatura mu je otišla u jedno popodne. sada mu tata kuri ...krasno.
I ja mislim da sam mu neki virus iz tramvaja možda donjela , haraju sada viroze nažalost ne možemo ih od svega zaštiti.
mamice držite se vidim da smo svi nekako u istom sosu
Jojo5-brz oporavak malom i suprugu! Joj, moj muž nakon one viroze još nije došao sebi, a imao ga je zajedno s keratokonjuktivitis (ako sam dobro zapamtila). Mihael i ja se pazimo, ali opet-ne možemo ih od svega zaštititi. Zasada je samo jednom, krajem 7. mjeseca bio prehlađen, ali to je prošlo za dva dana. Držite se i čuvajte bebice i sebe!
Danas kod pedice sam vidjela tako jednu slatku curicu, odmah sam i ja jednu poželjela :D
Jojo5-vidim ja da ćeš se ti brzo baciti na posao! Ah, i ja bih jednu curicu da možemo lakirati noktiće, kupovati krpice, da mi priča o tome kako je zaljubljena, da joj pravim frizuru i četkam kosu...
sumnjam da budem nažalost, ako krenem na posao neću si gaće kupiti idućih 10 godina :D hehe možda za 5 godina kada zaboravim na nespavanje i ostale ljepote imanja male bebe.
Voljela bih ja još koje ali... kada bi mi ih imao tko čuvati :D
Imam pitanje vezano za vrece za spavanje. Zasad nam ne treba, mali spava s nama i spava na trbuhu - dakle nema bacanja deke sa sebe. Sad je 10 tj, uskoro ce se pocet okretat i onda cu mu je trebat kupit.
Uglavnom, da li dijete, vi koje imate iskustva s vrecama, uspavate pa stavite u vrecu ili ga uspavljujete sa vrecom? Ja ga nekad uspavljujem na cici, nekad u rukama..da li se vrte djeca u vreci? Na sto trebam pazit u kupnji?
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji