Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mayathequeen
    09. Listopad 2015. 10:04

Uff kod mene u firmi ista stvar,al ajde takodjer nije frka za bolovanje..Mi moramo poceti gledati vec za dadilju,mislila sam mozda bolje preko neke agencije pa barem neka garancija da je osoba ok i pouzdana..Iz Meli nisam narucivala ali sam jela njihove torte i stvarno su prefine a i prelijepe!

Lollypop
    09. Listopad 2015. 10:30

Pocela nam je tjemenica. Namazem mu bademovim uljem, operem samponicem i malo istrljam. Ne ode nam. Ne vidi se dan-dva, a onda opet ljuskice i masne zute tocke. Koliko dugo traje ta borba? Je li ja to dobro radim? Koliko dugo ulje treba bit na glavi prije ispiranja?

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

mayathequeen
    09. Listopad 2015. 11:43

Mi smo se rijesili tjemenice tako da smo ju iscesljali,drugacije nije islo..ima chicco cesalj za tjemenicu,namazali smo dosta ulja,ostavili cca sat vremena da se upije i samo skidali cesljicem u suprotnom smjeru rasta kosice,evo nije nam se u 8 mj vise vracala..kosicu peremo mustelinom pjenom i super je!

Mary36
    09. Listopad 2015. 18:55

Ja sam joj mazala i svojim mlijekom,onim masnijim na kraju podoja i uz to sa bademovim. Proslo je jako brzo a dal je bilo zbog mlijeka nemam pojma. Dok sam mazala samo uljem nije se dala. I istrljala sam s trljacicom svaki put kod kupanja.

Lollypop
    09. Listopad 2015. 20:22

Bili smo danas na cijepljenju i kaze pedijatrica da mu u toku dana 2-3 x namazem, a onda navecer istrljam i operem, pa cu tako. 

Cjepili smo se. Sad se uspavljujemo. Nadam se da nece bit nuspojava...obloge kaze ped da mogu stavit ako pocne crvenit mjesto zboda.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.