Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    15. Listopad 2015. 09:56

Moja pojede sve knjige 😦

kachi
    15. Listopad 2015. 17:26

Bok cure! Kako su bebači? Nadam se da su sve bolesne bebe do sada ozdravile. Uopće mi je koma orijentacija u vremenu, imam dojam da se deset dana nisam domogla kompa. 

Imam jedno pitanje vezano za dude za ove mame sa starijim bebicama. Moja i nije luda za  njom i trudim se onda da je eventualno dam kada ništa drugo ne može da je umiri, a već znam kad joj što treba. Ali, sada je ušla u fazu da gura ruke u usta i da njih žvali. Da li je sada pametno da joj tada uvalim dudu da to ne bi radila ili je treba pustiti da papa ruku jer koliko znam to je sada faza otkrivanja? 
    Trenutno mi je mama u gostima i ludim od nje. Čim se maknem ova joj uvali dudu i govori mi da ću vidjeti ja jer sam malu naučila na ruke.
    Primjenjujem od Lolly recept pa materi kažem da ću sve kasnije maloj prenijeti kako joj je baba zločesta i htjela ju je pustiti da plače sama umjesto da je njena mama grli i ljubi i voli. 

kachi
    15. Listopad 2015. 18:21

Hvala ti, renata.
    Tako sam i sama mislila ali ne znam kako se nekad tako pokolebam iako mi i sama ona lijepo pokazuje da joj to ne treba.

Igorovabebica
    15. Listopad 2015. 18:22

Moj Mihael pojede sve knjige, sve reklamne letke zgužva kao da ih je krava sažvakala, a jedan dan sam jedva spasila njegov fotoalbum! Voli kada mu čitam slikovnice i isto glumim i glupiram se pa se on tako slatko smije! Oponašam zvukove (najviše se smije kada oponašam vlak ili auto). 
    Nalah-mala ti je nevjerojatna! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.