Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mayathequeen
    13. Listopad 2015. 20:13

Mi malog stavimo u vrecu i onda ga tek uspavamo,nekad hoce zaspat da ga tata nosi a nekad na cici pa ga samo spustimo kraj nas😉lijepo se naviknuo i super nam je jer se inace non stop otkrivao.Vrti se ali mu ne smeta,ide vreca s njim😉😉Nasa je iznutra pamucna a izvana onaj mekani pamuk,kao plis.Mislim da samo trebas paziti na velicinu,da mu nije prevelika,da nemoze rukice izvaditi ili mala pa da nebi bilo mjesta za nogice ispruziti.

Nixie
    13. Listopad 2015. 20:42

Isto ga uspavljujemo u vreći jer bi ga vjerojatno samo probudili kad bi mu naknadno oblačili.

Lollypop
    14. Listopad 2015. 09:27

Nixie di si kupila vrecu? 

Mamma2, kako peres bebi guzu vodom bez maramica, blaznicama? Meni nije prakticno ici do kupatila, nositi ga (to kad se jako ukaka onda mu operem gizu pod spinom). Mislila sam mozda uzeti jednu bocu kao ona od sapuna sto se stisne pa napunit vodom..stavljate li nesto u tu vodu? Npr par kapi ulja ili slicno.

mmama2
    14. Listopad 2015. 09:48

Lollypop

Mamma2, kako peres bebi guzu vodom bez maramica, blaznicama? Meni nije prakticno ici do kupatila, nositi ga (to kad se jako ukaka onda mu operem gizu pod spinom). Mislila sam mozda uzeti jednu bocu kao ona od sapuna sto se stisne pa napunit vodom..stavljate li nesto u tu vodu? Npr par kapi ulja ili slicno.

dok je bio mali i dok je bila dojenačka kakica onda sam imala zdjelicu sa vodom toplom i blazinice, sada mu kažem da idemo prati guzu on došeta do kupaone ja ga skinem a pelenu odkopčam nad kadom i guzu perem pod pipom.. liner sa kakicom ide u wc a guza je čista i glatka.. ručnikić imam mali samo za to, odmah ga obrišem i obućem dr pelenu u sobi.. ineče kupa se u kokosovom ulju tako da guzu ne mažemo ničime posebno niti ne peremo nego vodom..

url=https://lilypie.com]

Nixie
    14. Listopad 2015. 13:29

Lollypop

imam iz c&a jednu. sad ću vjerojatno drugu uzeti sa kiabi.com jer su mi jako lijepe. One manje dvije koje sam imala samo dobila pa ne znam gdje su kupljene-

Ja svom isto pod vodom perem guzu barem 3 puta na dan. Ostalo namočim gazu. Sad kaka u wc školjku pa ne moram potrošiti more gazica ko prije  Imam male sašivene gazice za pranje baš. Kad mi slučajno ponestane, imam u pričuvi one blazinice od vate za bebe.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Jojo5
    14. Listopad 2015. 19:43

cure gdje da kupim slikovnice, one od tvrdog kartona i prozorčićima što se otvaraju?

Nixie
    14. Listopad 2015. 20:02

Jojo5

cure gdje da kupim slikovnice, one od tvrdog kartona i prozorčićima što se otvaraju?

ja sam kupila u kauflandu vozila, životinje i prve riječi.

Nalah
    15. Listopad 2015. 08:18

Jojo5

Mi ih imamo mali milion od nećaka,mala od kad sjedi obožava listati,osobito one muzičke...a imaš svugdje dm,konzum,billa,nekad i uz 24 sata

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI