Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    08. Listopad 2015. 17:48

blago vamas vašim kilažama ja se nikako riješiti kila usprkos što sam dojila, još i radim...sve se hvata... :(  mali se danas razbolio, dobio temperaturu...koma

Igorovabebica
    08. Listopad 2015. 17:54

Ja sam imala 60 kada sam ostala trudna, dobila 12 kilograma u trudnoći, izgubila ih u tri mjeseca, sada imam 56, jedem sve živo, ali se ne prima...visoka sam 175 cm...bude vam se sve to izreguliralo!

Jojo5
    08. Listopad 2015. 18:25

Ja se čak i bolje osjećam s malo više kila , ženstvenije, prije sam bila dosta mršava. a nedA mi se vježbati nikako. jedva čekam da mali zaspe da mogu spremiti kuću i otići spavatu u 10 sati :D

Mary36
    08. Listopad 2015. 19:33

Ja sam imala samo 50 kg,a sad imam 53. Isto sam se trudna napokon osjecala zenstvenije i sva sam nabujala,ali eto nije ostalo skoro nista.

Igorovabebica
    08. Listopad 2015. 21:43

Ja se želim udebljati i čak sam došla na 63 kilograma,ali kako je muž bio bolestan, nisam stigla, a jednostavno ima dana kada ni ja ne mogu jesti... a i maloga mi muče zubići... nisam mršava, ali sam vitka, ali ne bi mi bilo zgorega dobiti malo na kilaži da to sve ode gdje treba-rebra mi se vide... bokove imam, ali malo u gornji dio tijela... 

Igorovabebica
    08. Listopad 2015. 21:44

Jojo5-kkao je mali? Ima li još temperaturu?

Jojo5
    08. Listopad 2015. 22:20

spustila se temperatura, vidjeti ćemo kako će proći noć , mislim da ću biti sova noćas a sutra zombi na poslu...
    i ja bih da mi ode u gornji dio tijela ali guzica se ne da, kim kardashian joj je valjda uzor postala

Nalah
    09. Listopad 2015. 09:47

jojo,nadam se da će čim prije biti bolje

ja sam isto razmišljala o poslu i boleštinama koje će harati u siječnju kad se vratim,a bojim se da maloj to ne donesem doma,jer do sada nismo ni pravu prehladu imali da pokucam,a kod mene ima pacijenata koji ni mrtvi ne ostaju doma,onda se cijela firma zarazi,ali ok barem su tolerantni i za bolovanje i za otići ranije doma ako treba.
    Mazala sam joj rukicu melem akut kremom i smanjili su se ti prištići,tako da se nadam da neće dalje.

Idemo drugi tjedan na neko obiteljsko događanje,pa mi treba neka lijepa haljinica za malu,ima netko ideju gdje bih mogla naći nešto,a da nisu one s kao majicom gore,a dole til?
    I razmišljam o torti za godinu dana,jer moram sve isplanirati unaprijed,jel netko naručivao iz slastičarnice Meli?

LuKi5
    09. Listopad 2015. 09:57

Jojo, zelim vam sto brze ozdravljenje. Jeli mu bolje danas? 

Sto se tice kila, ja sam sa 69 ostala trudna, 83 isla rodit, sad imam 59 kila. Izgledam ko stap, guzice nigdje, jos manje sisa, rebra se vide, sve hlace velike, jedino sto mogu nosit su gege, I jos k tome izgledam ko zombi sa tamnim podocnjacima. Bas sam si bljak, I to ne samo sebi koliko sam skuzila...

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.