Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    05. Listopad 2015. 17:56

Samo da vam javim da mi je puno bolje...i curki isto :) viroza id dva dana bila :)  nalah...javi kako je prošlo :)

Nalah
    05. Listopad 2015. 19:56

cloudy

Samo da vam javim da mi je puno bolje…i curki isto :) viroza id dva dana bila :)  nalah…javi kako je prošlo :)

Super draga

Sheldon nam nije našao nikakvu manu,dapače oduševljena je bila kako napreduje i stalno joj je govorila kak je ljepotica hahaha ugl.nisam dala da ju cijepe,doći ćemo poslije inkubacije,moramo početi jesti žumanjak kuhanog jajeta kao pripremu za cjepivo sa 1 g.
    Taj herpes zoster je reinkarnacija kozica,tako da je stari izgleda bio u kontaktu sa nekim tko ima kozice,a javlja se kod stanja iznimnog stresa ili bolesti,kao što rekoh ako je kaj,dobit će kozice.

Sjetila sam te se jer je staru zvala dedina mamica da joj da upute kako da se brine za njega,a ona jadna popizdila jer samo hoda po stanu s domestosom i sve dezinficira,deda je u karanteni u spavaćoj sobi i samo zove i izvoljeva,na kraju je starom spakirala kofer i sutra ide kod mamice hahaha

Ryanne
    05. Listopad 2015. 19:24

Cure, sto mislite o melemu za njegu bebine koze? Malena mi ima mjestimice suhu i perutavu kozu i crvenilo na mjestima gdje rubovi pelene doticu kozu. 
    Cime to tretirati na najprirodniji moguci nacin?

Isto tako, dobila mi je osip po licu i vratu? Jel bi to moglo biti od moje prehrane? Jucer sam prvi puta otkad sam rodila pojela bananu i malo cajne salame. Jel bi joj to moglo smetati ili se to jos jednostavno cisti koza od hormona? Inace joj lice nicim ne tretiram.

Mary36
    05. Listopad 2015. 20:28

Ryanne

Cure, sto mislite o melemu za njegu bebine koze? Malena mi ima mjestimice suhu i perutavu kozu i crvenilo na mjestima gdje rubovi pelene doticu kozu. 

Isto tako, dobila mi je osip po licu i vratu? Jel bi to moglo biti od moje prehrane? Jucer sam prvi puta otkad sam rodila pojela bananu i malo cajne salame. Jel bi joj to moglo smetati ili se to jos jednostavno cisti koza od hormona? Inace joj lice nicim ne tretiram.

Ako ti malena ima oko mjesec dana to je još reakcija na tvoje hormone nakon poroda. To je isto i moja imala u isto vrijeme i prošlo je kroz nekih dva tjedna. Bile su joj onako sitne crvene točkice po vratu, rukicama i gornjem dijelu tijela. Ne vjerujem da je od hrane koju si navela. 
    Moja sestra je malenom tretirala kožu samo povremeno s domaćim maslinovim uljem i kaže da nikad nije imao pelenski osip. Ja mažem s jlg pa ti ne mogu reći sto posto za to. Jedino tjemenicu tretiram s bademovim uljem i ono je super, brzo joj se oporavila glavica.

kachi
    05. Listopad 2015. 20:41

Ryanne

A da li je kupaš sa nekim sredstvima ili čista voda, ulje pa je i uz to suha koža? Jer ja bih možda onda stavila kap, dvije više ulja u vodu za kupanje. Mojoj to lijepo iznjeguje kožu. Ja koristim bademovo ulje.

A za ovo drugo ti mogu samo reći iz mojeg iskustva da jednostavno ni ne diraš ni sa čim lice. Ako vidiš da je stvarno osip onda pitaj pedijatricu. Ja sam za moju mislila da je dobila osip, a poslije se pokazalo da su to aknice. Jadna mi je bila sva prištava i to ne samo po licu već i po rukicama, leđima, prsima...pedica rekla samo čista voda (možeš je prokuhati) i proći će samo s vremenom. Tako je i bilo. Jedino što sam ja kad je prošlo mazala kožu Bepanthenom jer je bila suha i ljuskava.

Igorovabebica
    05. Listopad 2015. 19:55

Ryanne-hm, meni M nije dobio osip od prehrane, ali je imao grčeve (tako je rekla patronažna, sada koliko tu ima istine, ne znam), kada sam pojela salamu i jela mandarine... dobio je osip po vratu i licu... melem, meni je pedijatar preporučio Melem protiv atopične kože djeteta... možda da se raspitaš da malenoj kožu tretiraš s običnim Melemom ili s tim za dječju kožu? Pitaj u ljekarni ili pedijatra! Oni će ti znati najbolje reći!

Igorovabebica
    05. Listopad 2015. 19:57

Nikada nije imao osip od moje prehrane, osim kada sam pojela tu salamu i mandarine... od ostale prehrane nije imao nikakve probleme...

Igorovabebica
    05. Listopad 2015. 19:59

Nalah-drago mi je da je sve u redu! Pusa bebici i tebi! Cloudy-ne daj se draga, drago mi je da si bolje! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI