Mary36-tko bi rekao da te crvene točkice mogu biti od tvojih hormona??? Isuse, tek sada shvaćam koliko toga ne znam! A jesu li vama dječica dobila pjegice? Naime, ja sam pjegava, mali mi ima po nogicama tri pjegice i jedan mali majušni madež. Kada oni zapravo dobivaju madeže? Ili to ne ovisi ni o čemu?
Mary36, Kachi, kupam je u par kapi Alverde ulja za kupanje i njegh beba. Ful prirodno ulje. I s njim joj na vaticu i ocistim prepone. I to je to.
Nadam se da su onda to hormoni. Jer je osip najvidljiviji kad se napinje i place. Doslovce izgkeda flekavo.
Pedica mi rekla da je operem kamilicom.
Malome mi se ugnojila rana od cijepljenja u rodilistu. Danas nakon kupanja je taj gnoj bas poceo curit, onak gadno i dosta ga ima. Samo sam ga potapsala sa sterilnom gazicom i mrvom alkohola, a ono bi jos izlazilo..samo curi i curi. Ne bi nikad rekla da toliko toga ima unutra, uzas.
Na kraju sam mu stavila sterilnu kompresu i zalijepila je malo sa strane tako da ne otpadne. Je li to ok? Mislim da nema smisla da "pustim da dise" kad je ionako u robici.
Koliko sam skuzila zbog tog gnoja ne trebam kod pedijatrice, da je to normalna reakcija na cjepivo. Imamo drugo cijepljenje u petak, to nece smetat jedno drugom? Jedna reakcija pa onda jos i drugo cjepivo..i to jos 6u1.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Lollypop-gnoj?! Meni nitko nije rekao da to može biti produkt reakcije na cjepivo... boli li ga? A mrvica mala, em je bio prehlađen, em sad i ovo...
Nalah-ja sam crvenokosa, ali se farbam u smeđe, mali plavook i plavokos, muž mi ima smeđu kosu i zelene oči- s tim da je do druge godine bio žut k'o pile!
Danas smo dezurni od 5
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Nalah...drago mi je da je ok...i nadam se da se kozice neće ni izbacit :) vidiš ja tebe zamišljala smeđu a ti plava 😅
Lollypop...reqkcija je to na cjepivo i ok je...nama je pedica rekla da to ne diramo ničim jedino gazicu da stavimo preko da se ne zakenja roba....tak da nemoj alkoholom to dirat
Sortiraj odgovore
Najstariji