Lollypop-pa vi ste stvarno aktivni! Mi smo budni od 7 i 30, mali spava već deset minuta nakon što je doručkovao u 8 i bio na ciki. Mrva mala... Nalah-drago mi je da je s malom sve ok!
octanisept,ne alkohol
a ne znam jel sve ok još uvijek,treba proći taj 21 dan,jučer sam primjetila neka dva kao uboda na dva prsta lijeve ruke,jel to mogu biti kozice?gdje one prvo izbiju?inače,kad ju nešto upikne,mjesto uboda joj se upali i jako dugo treba da prođe,sad ne znam je li to ubod ili koze,temp.nema,imamo neke divlje crne komarce od pol metra u kvartu,mene su danas dva u Billi u lice ubola
Mislim da za kozice nema pravila gdje će prvo izbiti. Mada nisam ziher.
Od bcg cjepiva može biti i gnoja i da, uputa je da se sve to samo pusti i ništa ne dira. proći će. Koliko sam čitala može i više puta odreagirati na bcg. Mi smo imali isto tako kao gnoj ali onda se pretvorilo u ružnu krastu.
Mi smo danas cijepili malu. Čitav dan samo pipam čelo i stavljam hladne obloge na nogu.
Znate li vi zašto se sada to cijepi u nogu a ne u ruku kao nekad?
Cure koje dojite...kolko ste ka izgubile? Ja sam udebljala neke 22kg u trudnoći i sad 9 mj nakon poroda su mi ostale neke 2,3 do predporođajne kilaže....e sad...kak da ja zaustavim to mršavljenje?jer ne bi da sam puno mršavija...budem ko kostur bila...jedem ko uvijek
Evo ja sam isto na predtrudnickoj tezini,49/50 kg..to je na moju "nizinu" od 160cm taman.. a bila sam dobila cca 13-15 kg..sad jel bude i dalje padalo nemam pojma,nadam se da nebude..he he a ni raslo😁😁jedem koliko stignem,nekad i zaboravim😲a i isto ko i ti trcim za bebom od kad je mobilan😉
Moja sestra npr je jako puno kg izgubila dojenjem,kostur od zene..s prvim a i s drugim..no ona je mrsavica i inace a ja sklonija skupljanju kg..
Cloudy ja imam isti problem...u trudnoci sam dobila 17kg i sad vec nakon tri mjesca dojenja su mi ostale jos samo tri kg. A izgleda da treba vise klopati jer cu biti jos gori kosturcic nego prije trudnoce...
Kad ne mogu jest više nego jedem....a što je najgore jedem i čokolade,čipsove i slično i ništ se ne prima...ak niš drugo budem u svemu tome uživala bez grižnje savjesti
Ja isto 2-3 kg do predporodajne, ali ja bi da ode doli jos 15 kg haha
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji