Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    05. Listopad 2015. 21:31

Mary36-tko bi rekao da te crvene točkice mogu biti od tvojih hormona??? Isuse, tek sada shvaćam koliko toga ne znam! A jesu li vama dječica dobila pjegice? Naime, ja sam pjegava, mali mi ima po nogicama tri pjegice i jedan mali majušni madež. Kada oni zapravo dobivaju madeže? Ili to ne ovisi ni o čemu?

Nalah
    06. Listopad 2015. 07:48

Igorovabebica

Mary36-tko bi rekao da te crvene točkice mogu biti od tvojih hormona??? Isuse, tek sada shvaćam koliko toga ne znam! A jesu li vama dječica dobila pjegice? Naime, ja sam pjegava, mali mi ima po nogicama tri pjegice i jedan mali majušni madež. Kada oni zapravo dobivaju madeže? Ili to ne ovisi ni o čemu?

Nemam pjege,niti mala.Svijetle sam puti,svijetla kosa,svijetle oči,sunce izbjegavam u velikom luku,a isto radim i sa svojim djetetom (govorim o izravnom izlaganju),cijelo ljeto je bila u odjeći koja ju je štitila,namjerno ove godine nismo išli na more,jer mislim da je još premala,mazana je kremom za sunčanje,a madeže najčešće dobivaju od sunca.Moja pedica svaki puta pregledava ima li madeže.

Ryanne
    05. Listopad 2015. 22:10

Mary36, Kachi, kupam je u par kapi Alverde ulja za kupanje i njegh beba. Ful prirodno ulje. I s njim joj na vaticu i ocistim prepone. I to je to. 

Nadam se da su onda to hormoni. Jer je osip najvidljiviji kad se napinje i place. Doslovce izgkeda flekavo. 
    Pedica mi rekla da je operem kamilicom.

Lollypop
    06. Listopad 2015. 21:50

Malome mi se ugnojila rana od cijepljenja u rodilistu. Danas nakon kupanja je taj gnoj bas poceo curit, onak gadno i dosta ga ima. Samo sam ga potapsala sa sterilnom gazicom i mrvom alkohola, a ono bi jos izlazilo..samo curi i curi. Ne bi nikad rekla da toliko toga ima unutra, uzas.
    Na kraju sam mu stavila sterilnu kompresu i zalijepila je malo sa strane tako da ne otpadne. Je li to ok? Mislim da nema smisla da "pustim da dise" kad je ionako u robici. 

Koliko sam skuzila zbog tog gnoja ne trebam kod pedijatrice, da je to normalna reakcija na cjepivo. Imamo drugo cijepljenje u petak, to nece smetat jedno drugom? Jedna reakcija pa onda jos i drugo cjepivo..i to jos 6u1.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Igorovabebica
    06. Listopad 2015. 21:55

Lollypop-gnoj?! Meni nitko nije rekao da to može biti produkt reakcije na cjepivo... boli li ga? A mrvica mala, em je bio prehlađen, em sad i ovo...

Lollypop
    06. Listopad 2015. 21:57

Igorovabebica

Lollypop-gnoj?! Meni nitko nije rekao da to može biti produkt reakcije na cjepivo… boli li ga? A mrvica mala, em je bio prehlađen, em sad i ovo…

Pa ne znam, nadam se da ga ne boli...pise na netu da je to dobro ako je reakcija jer onda nece trebat drugu turu dobit...pojma nemam. Mozda netko zna?

Igorovabebica
    06. Listopad 2015. 21:56

Nalah-ja sam crvenokosa, ali se farbam u smeđe, mali plavook i plavokos, muž mi ima smeđu kosu i zelene oči- s tim da je do druge godine bio žut k'o pile!

Lollypop
    07. Listopad 2015. 09:47

Danas smo dezurni od 5 

cloudy
    07. Listopad 2015. 10:51

Nalah...drago mi je da je ok...i nadam se da se kozice neće ni izbacit :) vidiš ja tebe zamišljala smeđu a ti plava 😅 
    Lollypop...reqkcija je to na cjepivo i ok je...nama je pedica rekla da to ne diramo ničim jedino gazicu da stavimo preko da se ne zakenja roba....tak da nemoj alkoholom to dirat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI