Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    04. Listopad 2015. 17:00

Tenks cure na savjetima,budem pričekala sa cijepljenjem.Zanima me kaj će ova sutra na sistematskom izmisliti,jer joj uvijek nešto nađe.dečko i ja ju zovemo Sheldon,po pnom iz serije,jer je totalno asocijalna,ali je super dijagnostičar i fakat se kuži,svaku sitnicu na djetetu nađe i vidi,ali s ljudima,a tek djecom nema pojma.

cloudy,tak je i meni par dana,brijem da mi se iz sinusa slijeva....tankam se čajem,limunom i medom,kapam nos sinomarin kapima od male,inače ne podnosim one klasične,jer mi spale cijelu sluznicu grla.Fakat pročiste,a kad god njoj nakapam,odmah šmrklje i sva sluz iscuri,tako da možeš s tim probati i da,inhalacija,možeš zapariti kupaonu dok se kupate.Nama taj sljez nikad nije pomagao,a ja sam skoro povratila od njega

cloudy
    04. Listopad 2015. 18:21

Ma i mislila sam kapati u nos..al mislim dal da skuham sljez ako čaj pa to il da uzmem one neke gotove sljezove kapi...jer brijem da subi te kapi na istu foru....sebi ću sutra uzet dr theiss pastile biljne one su mi ok i uvijek pomognu...hvala curke :)   nalah...sretno sutra

Igorovabebica
    04. Listopad 2015. 20:45

Kachi-hahahaha, i moj M se ljuti kada autom stojimo na semaforu. Odmah se javi!  Cloudy-brzo ozdravi!  Lollypop-biti će ti bebica super na putu, vidjeti ćeš! 

Lollypop
    05. Listopad 2015. 08:25

Je li moguce da beba od 2 mj ima proljev? Stalno mu cujem probavu, a nije gladan. I jucer je iskakao uhhh i ono, prva stolica pristojna a onda voda i dosta toga. Kontam da se rjesava dojenjem. Nebi ni reagirala da mu ne cujem u drobicu krckanje, evo i sad dok spava na meni

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

LuKi5
    05. Listopad 2015. 08:42

Cloudy, zelim ti sto prije ozdravljenje. Meni su te pastile od lisaja isto odlicne, svako toliko me capa bronhitis, ali ga lakse pregrmim uz njih, dok ne dode antibiotik. 

Moj isto sizi na semaforu, dok je bio manji spavao je po putu, a sad mu je bitno da se vozi kako bi mogao gledat okolo. Kretanje ga drzi mirnim  :)

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.