Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    03. Listopad 2015. 09:03

Curke...jel mislite da neki ljudi mogu imat lošu vibru koju mi ne osjetmo al ju bebači kuže? Bila sam pred neko vrijeme čitala neki tekst o tome i sad su mi se kockice posložile....baš i dragi veli da mu se tak isto čini....naime...naš susjed je ok čovjek..nekih 60ak god al smo skužili da kad je curka prek dana u njegovom društvu po noći spava loše....prvo smo mislili da smo zabrijali al jučer je bila vani s nama i on je došao i nočas šou...spava i plače,budila se svakih pol sata sat.... bome se ni ona ni ja nismo naspavale i sad dragi i i ja pričamo i čini nam se da bi moglo bit povezano 😕

Igorovabebica
    03. Listopad 2015. 09:30

Apsolutno! Ja vjerujem u to! I mene nekada ljudi koji su mi poznati ili koje ne poznajem ili ih upoznajem prvi put uznemire, a da mi ništa nisu napravili niti loše rekli. Tako da vjerujem u to, moja prijateljica je neki dan vidjela maloga prvi put, njoj je odmah išao u ruke. Interesantno, jučer kada ga je svekrva nosila, bio je nervozan, plakao, živčanio, a kada je otišla, ušutio je i nastavio se igrati!

cloudy
    03. Listopad 2015. 09:39

Mi smo kažem mislili da brijemo gluposti al nakon nočas...inače spava ok...budi se za cicat a ovak nije plakala ni kad su joj zubi izbijali

Igorovabebica
    03. Listopad 2015. 09:46

Sirotica mala... je li sada malena dobro, je li se smirila? I moj Mihael loše spava nakon svekrve...

cloudy
    03. Listopad 2015. 10:12

Jutros je ok...moja samo nakon ovog susjeda ima neprospavane noći....meni je sveki danas u gostima 😥 al poslala sam ju susjedima dok curka odspava svoje :) a danas će punooo spavati hihi

Bebach22
    03. Listopad 2015. 12:14

Cure,malo cu uletit...
    Imam mali problemčić pa me zanima vaše mišljenje.
    Dakle,jučer sam morala u grad obaviti nešto malu sam ostavila svekrvi na čuvanje.
    Nakon sat i pol sam se vratila doma i išla joj promjenit pelenu jer joj ona nije mjenjala.curka se počela plakat i ručice su joj se počele tresti tj.drhtati...jel se nekome to dogodilo?!
    I kasnije kad sam ju stavila u krevet opet se počela plakat i ručice drhtati.dal je to normalno?nama se to do jučer nikad nije dogodilo...nisam pametna sta da mislim i sta da radim
    Oprostite sta sam vam uletila tak iz vedra neba:/

cloudy
    03. Listopad 2015. 13:06

Kolko ti je curka stara?

cloudy
    03. Listopad 2015. 14:15

Da ju nije nešto prestrašilo? Jel se još ponavljalo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.