Curke...jel mislite da neki ljudi mogu imat lošu vibru koju mi ne osjetmo al ju bebači kuže? Bila sam pred neko vrijeme čitala neki tekst o tome i sad su mi se kockice posložile....baš i dragi veli da mu se tak isto čini....naime...naš susjed je ok čovjek..nekih 60ak god al smo skužili da kad je curka prek dana u njegovom društvu po noći spava loše....prvo smo mislili da smo zabrijali al jučer je bila vani s nama i on je došao i nočas šou...spava i plače,budila se svakih pol sata sat.... bome se ni ona ni ja nismo naspavale i sad dragi i i ja pričamo i čini nam se da bi moglo bit povezano 😕
Apsolutno! Ja vjerujem u to! I mene nekada ljudi koji su mi poznati ili koje ne poznajem ili ih upoznajem prvi put uznemire, a da mi ništa nisu napravili niti loše rekli. Tako da vjerujem u to, moja prijateljica je neki dan vidjela maloga prvi put, njoj je odmah išao u ruke. Interesantno, jučer kada ga je svekrva nosila, bio je nervozan, plakao, živčanio, a kada je otišla, ušutio je i nastavio se igrati!
Mi smo kažem mislili da brijemo gluposti al nakon nočas...inače spava ok...budi se za cicat a ovak nije plakala ni kad su joj zubi izbijali
Sirotica mala... je li sada malena dobro, je li se smirila? I moj Mihael loše spava nakon svekrve...
Jutros je ok...moja samo nakon ovog susjeda ima neprospavane noći....meni je sveki danas u gostima 😥 al poslala sam ju susjedima dok curka odspava svoje :) a danas će punooo spavati hihi
Cure,malo cu uletit...
Imam mali problemčić pa me zanima vaše mišljenje.
Dakle,jučer sam morala u grad obaviti nešto malu sam ostavila svekrvi na čuvanje.
Nakon sat i pol sam se vratila doma i išla joj promjenit pelenu jer joj ona nije mjenjala.curka se počela plakat i ručice su joj se počele tresti tj.drhtati...jel se nekome to dogodilo?!
I kasnije kad sam ju stavila u krevet opet se počela plakat i ručice drhtati.dal je to normalno?nama se to do jučer nikad nije dogodilo...nisam pametna sta da mislim i sta da radim
Oprostite sta sam vam uletila tak iz vedra neba:/
Sortiraj odgovore
Najstariji