Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    30. Rujan 2015. 20:30

hvala cure, baš je super gledati sve te njihove faze i napretke, stalno nešto od zubića novog, okretanja s trbuha, propuzavanja, prvih koraka, svaki dan se veselim :) 
    super mi je kada pustim neku glupu pjesmu tipa vakula je reko bit će pretežno vedro ... a mali čaga sa mnom presmješno kako on kao pleše :D

Dea23
    01. Listopad 2015. 07:38

Cure, mala mi sinoć zakurila 39. Skinuli s čepićem i opet pred jutro porasla. Ovak joj niš nije, nit šmrca, nit kiše nit kašlje, vesela, apetita ima. Zub???

Nalah
    01. Listopad 2015. 15:52

Stari mi je danas digao tlak na 1567!U nedjelju je bio kod nas,igrao se s malom,u ponedjeljak isto i još je cijelo vrijeme pričao kak ga nekaj hvata,kao viroza da bi se jučer probudio pun herpesa,mislim izgleda kao da ima ebolu,a retardirana doktorica mu dala injekciju,misleći da je alergija,da bi mu danas dijagnosticirala herpes zoster.I zovem dr.a ona,pa da mala ga kao može dobiti u obliku vodenih kozica,a mi u ponedjeljak trebamo na cijepljenje...za popizdit,ne znam kaj da sad radim,sutra ću zvat pedicu

Lollypop
    01. Listopad 2015. 19:47

Joj, ja sam nekidan citala ovo http://m.24sata.hr/lifestyle/beba-jedva-prezivjela-herpes-ne-dajte-da-svatko-ljubi-dijete-439045 a izbila bi prnja (ono na rubu usne kad imunitet padne, je li to herpes?) na usni. Meni to dode dosta rijetko, kad mi nesto ne pase, i prode me kroz koji dan. Bila sam malo u panici ali mislim da nema problema ako ga se ne ljubi u usta ili po rukicama?

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

kachi
    01. Listopad 2015. 22:44

Bok cure! Kad stignem malo vas čitam, ali baš i ne stižem pisati. 
    Ja baš i ne volim da mi uzimaju i ljube bebu i na sreću baš i nemamo blizu neke rođake koji bi tako nešto radili, a prijatelji su mi normalni. Ja to ne volim ni zbog bolesti mogućih, ali i zato jer sam posesivna. 

Kako vaše bebe spavaju? Moja zna nekad tako stenjati, vrtiti glavicom i raditi ručicama i nogicama da ja budem sva nervozna od toga, osobito jer se često nakon toga zna i probuditi...i iako imamo rutinu uopće je ne uspijemo trajno uspavati prije nekih 11 sati navečer. 

Inače, ja jedva čekam da moja propuže. Preslatki su mi tad kad pužu. 

Lollypop
    02. Listopad 2015. 07:38

Kachi to i moj radi. Zato sam ga stavila na zrbuh i tako spava, ne budi se. Istina, vrti glavom s jedne strane na drugu ali se ne probudi. Cudna neka biljka  kad je na ledima onda ga probudi mlataranje ruku i nogu. Spava mi od 20/20.30-5/6, ovisi kako kad, sa 2-3 nocna hranjenja.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

cloudy
    02. Listopad 2015. 09:00

Joj Nalah....nadam se da bude sve ok i da curka nije pokupila ništ....ja na takve stvari isto poludim.....baš sam na što vas živcira temi napisala kak je sveki dala curki da joj gura prste u usta i još se nadurila kad sam krenula L oprat ruke...ono wtf? Jel ljudi ne razmišljaju il povilene s godinama...nikako mi nije jasno....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.