Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    02. Listopad 2015. 16:48

Pedica je rekla da moramo čekati 21 dan,ako je dobila,pojavit će se u obliku vodenih kozica...za poluditi...za Uskrs ih je skoro dobila,a nadam se da neće ni sad.Na sistematski idemo,a ne zna hoće li ju cijepiti jer nema cjepiva,ali mislim da mi je pametnije da čekam tih 21 dana,ako joj se organizam s tim bori da se ne opterećuje još dodatno s cjepivom,siroček moj mali  deda je baniran u kuću do daljnjega

Nalah
    02. Listopad 2015. 16:48

Pedica je rekla da moramo čekati 21 dan,ako je dobila,pojavit će se u obliku vodenih kozica...za poluditi...za Uskrs ih je skoro dobila,a nadam se da neće ni sad.Na sistematski idemo,a ne zna hoće li ju cijepiti jer nema cjepiva,ali mislim da mi je pametnije da čekam tih 21 dana,ako joj se organizam s tim bori da se ne opterećuje još dodatno s cjepivom,siroček moj mali  deda je baniran u kuću do daljnjega

mayathequeen
    02. Listopad 2015. 17:49

Joj Nalah drzimo fige da nebude nis dobila..nama je isto deda dofurao virozu,tek kad sam mu par dana poslije rekla kak malom curi nos i da muz nemoze iz kreveta se sjetio da je bio bolestan al kao nis ozbiljno za dan dva prodje..rekoh hvala ti puno i nemoj mi vise bolestan dolazit😠😡

cloudy
    02. Listopad 2015. 19:11

Mene je frka da bi mi sveki tak nešt mogla napravit jer je učiteljica pa je stalno među klincima.....i moj stari je prof al on je razuman pa ak je bolestan ne da da mu se približavam s curkom...a i on jako rijetko išta pokupi

kachi
    02. Listopad 2015. 20:59

Ja radim u školi pa isto znam koliko je to zarazno okruženje. Sad sam im trebala nositi neke dokumente i mislila sam prvo izvesti to tako da povedem malu, ali sam odustala od ideje pri pomisli na zaraze. Cloudy, probaj spomenuti ipak i svekrvi da se treba paziti kad je s malom.
    Meni je najgore što ljudi budu zarazni i prije nego sami imaju simptome nečega pa sam potpuno paranoična. 

@Lolly, moja isto spava na trbuhu i jedino tako može zaspati (sa mnom uspije na boku ako se namjesti na cicu), ali se moja vrti i tako potrbuške. 
    Evo, stavila sam je spavati i čujem je da uzdiše i vrti se. Osloni se na laktove i okreće glavicu lijevo desno...i balavi po plahti, a nije gladna.

LuKi5
    03. Listopad 2015. 08:29

mmama, hahaha tako smo I sestra mi brat I ja, nebo I zemlja razlika :P Meni I mm-u je velika zelja imati I curicu. Reko mm ako sljedece bude musko onda hoce dvije curice da ih bude paran broj  

Cloudy, bravo za curku, kako rastu ti bebaci brzo.

Jojo, meni je L imao period jako loseg spavanja kada su mu tek poceli zubi izbijati. Po noci se svakih pola sata budio u velikom placu, pa pola sata uspavljuj pa opet za pola sata eto njega place, sreca pa je kratko taj period trajao.

Nalah, nadam se da ce curku izbjeci vodene kozice. Drzite se, bolje da se priceka s cijepljenjem da. Za svaki slucaj.

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.