Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebach22
    03. Listopad 2015. 14:20

Za sad nije jer se nije plakala...
    I meni je palo na pamet da se nečeg uplašila al kaže svekrva da ju nije imalo sta preplašiti,makar ko zna dal bi mi i rekla da ju je s nečim preplašila jer zna da ju vise nebi ostavila da mi ju čuva.

Mary36
    03. Listopad 2015. 15:08

Možda je plakala jer tebe nije bilo. Moja je isto prvi napadaj plakanja dobila kad ju je svekrva čuvala. Beba je mala i osjetljiva, preplaši se jer te ne vidi a tebi najviše vjeruje kad si većinu vremena s njom. Moja stalno ima takve napadaje i jako je osjetljiva...ja sam već luda koliko zna plakati jer to nije samo plač nego baš vrišti i trese se. Napadaj nekada dobije samo iz razloga što sam ja otišla na wc ili me nema u vidnom polju.

Bebach22
    03. Listopad 2015. 17:33

Joj nadam se da je to jer me ovo stvarno prepalo
    Svašta mi je prošlo kroz glavu sta se moglo dogoditi da ju je tako preplasilo...
    Jer do sad ju je vec par puta čuvala sveki i nije bilo nikakvih problema..

kachi
    03. Listopad 2015. 22:32

Moja se tako nekad rasplače u autu iako ja sjedim pored nje, ali njoj valjda fali da je ja držim i tad je to koma. Meni tada dođe da poludim jer ne možemo istog trena stati. Danas smo slušale Twinkle star i mazila sam je po obrazima, ljubila u čelo i uspjela se malo umiriti do stana, ali sam ja bila kao da me je netko pretukao.

Lollypop
    04. Listopad 2015. 08:16

Jooooj a ja za mjesec dana idem na put s njim, u zagreb, 3ipo sata voznje...ne znam kako cu to prezivit.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Igorovabebica
    04. Listopad 2015. 11:08

I moj Mihael plače kada nije sa mnom, ovaj tjedan sam tri puta išla u dućan (koji je pet minuta od stana) i ostavila ga s tatom, bio je dobar. Ali jednom sam ga ostavila baki na dva sata kada sam radila novu osobnu i mama je još zvala da jurim k njoj, jer mali plače. Nisam ni tramvaj mogla čekati, nego sam trčala doma, dok su me ljudi u čudu gledali. Čim je čuo moj glas kada sam ušla u kuću, nasmijao se i odmah rukama prema meni. Sada s mojom mamom voli ostati duže, na nju tako lijepo reagira, smije se, mazi, priča, gladi je po licu i hvata (da i za grudi ), ali svekrvu ne može podnijeti. Kada smo putovali na more-spavao je pola puta do Splita i na trajektu za Hvar se toliko vrpoljio i na kraju zaspao. Bio je k'o bubica! 

cloudy
    04. Listopad 2015. 16:10

Curke.. ja sam se jučer ujutro probudila s grloboljom i promuka...imam neki blesavi kašalj s iskašljavanjem....danas curka šmrca...curi koj nosić....čistim s fiziološkom....ima ko savijet?do dr mi se ne da ak nije frka jer me strah da tam nešt ne pokupi

cloudy
    04. Listopad 2015. 16:58

Sljez kao čaj ili? :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.