Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    29. Rujan 2015. 13:43

Luki...drži mi se 😗 i nemoj o lošem razmišljat...samo pozitiva... moja L je uoravo zaspala pa ja uhvatila vremena da se javim... nekak se nadam da će nas zaobić takvo ponašanje....a što se tiče spavanja i moja curka spava dva puta po 20 min,pol sata najviše...jučer je krknula 2 i pol sata u komadu pa mi sve bilo čudno

Mary36
    29. Rujan 2015. 17:03

Lollypoop sretno na sistematskom, da svakako nemoj malog dat cjepiti sada!

Jojo5
    29. Rujan 2015. 21:24

Luki sretno s pretragama, imas vremena zabebaca koliko jos hoces! 
    Cloudy kaj tak malo spava ? Kada ide spavati? Dali se budi po noci ? Moj ima neku uzasnu fazu da se budu svaka dva sata po noci, ode spavati u 8 a u 4 ujutro se moram igrati s njim dok se ne umori...uopce ne kuzim kaj se desava??? Danas je prvi put stao na svoje nogice dok se drzao za kinderbet ♥♥♥ vrlo sretna s tim s njegovim spavanjem nikako... neki savjet ?

Dea23
    30. Rujan 2015. 12:30

Joj cure ova mala fakinka polako ali sigurno korača uz krevet. Kolko sam uzbuđena tolko me strah

mayathequeen
    30. Rujan 2015. 12:41

Super Dea,bravo za malu damicu💖 moj decko isto,drzi se za kauc u boravku i ide si lagano do igracke,joj jesu preslatki😍😍

cloudy
    30. Rujan 2015. 15:40

Jojo...pa ne znam kak malo spava...ajd jučer je i odspavala nejih dva puta po sat i danas jednom sat vremena što je čudno...inače po noći spava ok...ide oko pol 8,8 kako kad spava kako kad il do 6 il do pol 8 ujutro...budi se neka 2,3 puta za jest.... :)  moja hoda uz namještaj već više od mjesec dana...sad me baš zanima kad će se odvažit na samostalni korak

Igorovabebica
    30. Rujan 2015. 17:28

Lollypop-kkao je maleni, je li mu bolje?
    Da vas utješim cure, moj mali je isto tako imao problema sa spavanjem u početku, ali sa 5 mjeseci je počeo jako dobro spavati-dva puta po danu i to tri sata u komadu! Meni isto bilo čudno u početku... mislim da će vam se sve to izregulirati. Ne dajte se i drž'te se. Moj mali isto zna poživčaniti kada ga se npr. nosi, a onda zbog toga što je težak i mene zaboli kralježnica, spusti, ajme majko plača i vike. Onda ga uzmem i pričam mu i smiri se. Ali taj trenutak kada počne plakati... Lollypop-neće ti cijepiti prehlađeno dijete, meni je maleni isto bio prehlađen kada smo išli na pregled i nisu ga cijepili dok nije ozdravio. Dea i Jojo-bravo za bebače!  Puno pusica od mene i maloga M! Nama izbio treći zub!!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.