Mi obožavamo kupanje! I kada ga nakon kupanja u kadici otuširam, jedino ne voli kada mu se pere kosa, prije je dosta protestirao zbog pranja kose, sada mi čak i nasloni glavicu na stranu koju treba kako bih ga okupala. A što s nogama izvodi! Malo se mršti zbog pranja kosice, ali inače uživa od prvog dana!
Mary36-tvoja malena očito nije zimogrozna, kao ni moj mali! Ne znam na koga je, ali ja sma stravično zimogrozna!
Bilo smo danas kod pedijatra, za svaki slucaj. Nije bilo nase pa je bio neki stariji pedijatar koji nam je propisao kapi za nos kao za odrasle, rekao da mu ne strcam sljez u nos nego da mu dam sljezov caj vise puta dnevno i da u njega nacijedim limuna da mali dobije vitamina c tako...
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Cloudy probaj s njom u kadu , samo da se ne navikne :) ja mucim muku s oblacenjem,presvlacenjem I mjenjanjem pelena, on bjezi a ja dok smo gotovi brisem znoj sa cela ...
Cloudy probaj s njom u kadu , samo da se ne navikne :) ja mucim muku s oblacenjem,presvlacenjem I mjenjanjem pelena, on bjezi a ja dok smo gotovi brisem znoj sa cela ...
Ma ni hladnija ni toplija voda ne pomaže....mislila sam da je problem u vremenu, da je izmorena pa da zato pizdi al danas smo ranije se kupale i isto :/ tuga ko da ju tučem..... skupa ne možemo jer imamo tuš kadu,a u njenu ja ne stanem 😆 probale se tuširat skupa i isto protest.... čak i kad guzu nakon kakanja peremo protestira...ne jako al pomalo....valjda je faza i valjda će proći uskoro...a što se pelene tiče i mi isto bježimo na sve strane....nekak samo aio pelene koristim zadnjih dana jer da i cover moram stavit potrajalo bi predugo hahha
Sortiraj odgovore
Najstariji