Vratila nam se prehlada bilo je kao da ce proci i sad opet sve ispocetka...cijeli dan na ciki, nos curi prozirno i obilno, nervoza, nesanica...
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Lollypop-pa kako se opet vratila? Drži se draga, a bebica neka što prije ozdravi!!
A joj nadam se da ce uskoro proci,hoce se to razvuci nazalost..samo ga nalijevaj fizioloskom sto vise,da se ne stvori kakva upalica,
Lollypop-draga, izdrži! I tebe hvata viroza od umora, iscrpljena si i vjerojatno ti je pao imunitet. Ne daj se draga! Puno pusica šaljem!
Kažu da baš vladaju nekakvi gadni virusi u zraku! Zato Lollypop-naoružaj se svim sredstvima i javljaj nam kako je stanje!
Curke želim vam što brži oporavak :) glupo je vrijeme i normalno da se razboljevamo....nego..jel ima netko ideju zašto je moja curka zadnja 3 puta počela plakat kad se ide kupat? Do sad je obožavala...i sad najednom suze
Neznam mislim da sad kad pocinju sve vise shvacat i dobivat neke strahove ih ulovi i ta neka faza..vjerujem da ce proci,moze bit i neki mali bunt/protest..nekako mi logicno zvuci,he he damica mala😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji