Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    25. Rujan 2015. 21:02

Ja vlaznim maramicama guzu perem. Jednostavno nemrem ja to vodom, prekomplicirano mi je..

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

cloudy
    25. Rujan 2015. 21:28

Ako ćemo po tome što će moja L biti....jela kisele krastavce jedno 3 mj i onda prešla na burek sa sirom i piroške s čokoladom 😆 a ja joj guzu u umivaoniku operem...najpraktičnije...potrošila bi tonu vlažnih maramica da njima čistim

Bljubica
    25. Rujan 2015. 21:38

i ja sam vlažnim maramicama, dok mu nije pojavilo se crvenilo, pa mi je pedijatrica rekla dok ne prođe da ga perem, tako sam "uvatila ruku" pranja u umivaoniku i sad to stalno prakticiram. stvar je u tome kako se navikneš, vezano za sve, ne samo za pranje 

Mary36
    25. Rujan 2015. 21:55

Ja svoju perem vodom, ali ne pod umivaonikom nego vatice namočim u toploj vodi i brišem s njima. Tako mi je praktično jer mi je pipa na umivaoniku baš nisko. Nismo imali osip ni jednom.

Filotea
    25. Rujan 2015. 22:16

Moja M se obožava kupat, samo nam je kadica postala malo mala pa ne može lupat nogicama kako ona hoće. Pa stalo udara u rubove rukama i nogama.Baš je smiješna kad krene izvodit. Smije li se bebama sušit fenom kosa? Moja M ima jakko puno kose  baš ne voli da joj se trlja po glavi dok se ne osuši,a pošto je krenulo hladnije vrijeme razmišljala sam o fenu samo baš nisam 100% sigurna. Naravno ne bi jako blizu glavice i na najmanju brzinu bi stavila. Ali sam neki dan pročitala da kao nije dobro za fontanelu. Šta vi mislite?

Igorovabebica
    25. Rujan 2015. 22:21

Mi isto koristimo vlažne maramice kada smo vani, a kada smo doma vodu i krpicu i tako brišemo guzu. Kod mijenjanja pelena je rat, on se stalno koprca, češka se kao po guzi, a zapravo pokušava navući pelenu. Preznojim se dok ga ne presvučem, a navlačenje bodija isto ne voli, odmah počne kenjkati. Zato sam kada se igra da ga ne prekidam kada ga moram presvući (osim ako se nije pokakao), presvlačim dok on leži na trbuhu. To sam super usavršila, svi mi se smiju, jer klasično ga presvlačiti... taj mora da će biti nudist, stalno bi bio gol! 

Dea23
    26. Rujan 2015. 07:23

Moja se isto voli kupati. Već se pizdica navikla oko 7 je točno nervozna, ak ju pitam jel ide buč-buč odma maše i daje rukice :)
    A za guzu isto vlazne, a kad se pokaka  pikicu vaticom dodatno. I navečer kupanje.
    O mijenjanju pelena neću ni pričat..svugdje je ima

Nalah
    26. Rujan 2015. 08:02

Haahaha i vi kažete buć buć.Moja obožava kupanje,neki dan sam joj kupila novu kupku od Palmolive,predivno miriše,sad uživa u pjeni,jer sam za ljeto koristila Topfer koji se ne pjeni.Ima patkice,kanticu,brodiće,uživa.Premotavanje isto vatice i voda,a poslije jela se umijemo nad umivaonikom i nagnem ju da stavi rukice pod mlaz,voli osjetiti vodu

Nalah
    26. Rujan 2015. 08:02

Haahaha i vi kažete buć buć.Moja obožava kupanje,neki dan sam joj kupila novu kupku od Palmolive,predivno miriše,sad uživa u pjeni,jer sam za ljeto koristila Topfer koji se ne pjeni.Ima patkice,kanticu,brodiće,uživa.Premotavanje isto vatice i voda,a poslije jela se umijemo nad umivaonikom i nagnem ju da stavi rukice pod mlaz,voli osjetiti vodu

Lollypop
    26. Rujan 2015. 08:07

Jedva cekam da moj pocne kuzit patkice i to :) 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.