Cure jedva vas pratim, zelim svima brz oporavak a malom Duji da ga sto manje boli. Jedva cekam hladnije vrijeme onda mali bolje spava I ne zvjerkamo da bi van nego se mazimo I igramo doma sto mi jako fali od kada radim I ljubomorna sam na njegovog tatu :p
Meni su rekli da operil nebi trebalo koristiti, sljezov korjen I fizioloska su dosta, antibiotik bez krvnih nalaza nikako.
Recite mi dali vas malisani vriste I histeriziraju na ovu promjenu vremena?
Cure jedva vas pratim, zelim svima brz oporavak a malom Duji da ga sto manje boli. Jedva cekam hladnije vrijeme onda mali bolje spava I ne zvjerkamo da bi van nego se mazimo I igramo doma sto mi jako fali od kada radim I ljubomorna sam na njegovog tatu :p
Meni su rekli da operil nebi trebalo koristiti, sljezov korjen I fizioloska su dosta, antibiotik bez krvnih nalaza nikako.
Recite mi dali vas malisani vriste I histeriziraju na ovu promjenu vremena?
Kod nas se isto sve smirilo od kad je zubic vani😊Ali sad je najstarije dijete (muz) pod virozom..heheh umire jadan natace se..cajevima juhom..lupocet fluom..
Kad kreće promjena vremena onda je malo nervoznija...a ovo hladnije vrijeme puno bolje podnosi....i postala je maza zadnjih dana...jedno tri mjeseca kak je propuzala nikako se nije dala mazit sad opet hoće 😍 nama je dvojka krenula izbijat i radit probleme..ne svaki dan ali čekamo da izađe i peti zubić
evo i mi se pridružujemo ekipi prehlađenih mališana
sinoć smo krenili s usisavanjem, zasad nije strašno, nadam se samo da se neće pogoršat
jutros od 4 do 6h nikako zaspat, Duje cili zaigran nakon usisavanja
Naša ima dva zubića. Za prvi smo saznali jer je zveckao po žlici, a drugi je jučer vidla dr na sistematskom. Grozni smo!
Stafilokok i candida. Niš ne pitaj! Komaaa! Na antibioticima i najradije bi ih odrezala :( Navodno se to pokupi u bolnici i vučem to od poroda. Nekoliko puta sam imala upalu i svrab, samo su me kljukali svime, a eto, tek nakon 8 mj palo im je na pamet da naprave bris
Dea-brz oporavak! Ne daj se! Moj M je počeo govoriti mama! Jest da to traje već par dana, ali prvi put je danas to rekao razgovjetno! Koja sreća!!!!
a dusa mala.bravo za malenog M
moj vec mjesec dana ide u vrtic i skuzio je par njemackih rijeci hahahha,jako je smijesan sad.
zna reci Hallo,Tschüss,Bis Morgen,Draußen,Wasser trinken hahahah pa kad dodje kuci nama kofol prevodi sta je teta rekla hahahha.
zanimljivo je pratit svoje dijete kako svaki dan napreduje
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Sortiraj odgovore
Najstariji