Hm sad kad razmisljam..u ovoj trudnoci sam se napovracala valjda za cijeli zivot,koma..jedino pizzu nisam ni jednom,tako da moj po tome moze bit ili pizza majstor ili ginekolog😂😂😂hahhha..a kadicu voli,samo do kraja kupanca vode ima vise po podu nego unutra😄
Ista priča,deda joj stalno govori-ti ćeš biti glavna štemerica u kvartu,svugdje je.Non stop se nekud pentra,istražuje,sve u usta naaaaaravno :))) srećom u kadi je mirna,tj.u svojoj kadi u tuš kabini,ali vječito poseže za cijevi od tuša.
Ma nema mira,isto mi je kao i tebi-pjesma kod prematanja,zabavljanje,igračke,ludiranje,čaganje,kad jede onda joj ne dam ništa,pa me gleda u stilu- joj stara kak je ovo dosadno,daj više da mogu ići šibati.Fakat se s njom bavim konstantno,ali to se i vidi.
Viđam djecu po parku koja su ko fikusi,nekaj ih pitaš,bez reakcije,sjede,pasivni su skroz,koma mi je to
Cure ja imam jedno nevezano pitanje. Čime pokrivate bebe kada je hladnije? Mi imamo dekicu, ali nisam sigurna da će to biti dovoljno preko zime, a na poplinu i jastučiću koje sam kupila piše da se ne smiju koristiti prije prve godine života. Pa onda će mi se smrznuti...Kupila sam i jednu vreću za spavanje ali nisam sigurna da će uopče htjeti u tome spavati.
Mary moj je u vreci sad kad je zahladilo,utrpam ga i onda uspavljivanje pa ga samo lagano spustim i fino spava,inace sam ga cijelu noc pokrivala,nemirne nogice😉
Mi smo kupili pidžamice s nogicama ili kak se to već zove,jer se moja gospođa isto ne da pokriti,nema šanse kod nje,plišane su i tople
Ni moj se ne želi pokrivati, ali već par dana imamo fazu da se uopće ne buni kada mu stavljam kapicu i pokrivam ga dekom. Kupila sam mu te plišane gegice, toplo mu je i još ga pokrijem.Mali se jedino ne želi pokrivati dok smo u kući-odmah se probudi, ali ja ga pokrijem do struka, ako ga pokrijem iznad, odmah se budi! Vreću za spavanje neće ni vidjeti. Hm, ja sam u trudnoći podnosila samo sendviče bez sira (sve mliječno i čokoladno mi je škodilo), a i jela sam mesa i banane kao luda. Jedino baš ne voli ribu (tu je na mene).
A ništa probat ću s vrećom, pa čemo vidjeti. Igorova bebica ni moja se sad niš ne buni na oblačenje, bit će da je to zato što je zahladilo pa im paše.
Mary36-izgleda da je baš zbog tog zahlađenja tako da se vole utopliti... Ja sam jutros maloga obukla u body, gegicu, džemper i stavila mu dekicu-nije se bunio, a i zaspao je k'o top. Za pola sata idemo na kupanje, biti će poplave u kupaonici.
Sortiraj odgovore
Najstariji