Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mayathequeen
    26. Rujan 2015. 10:53

Hm sad kad razmisljam..u ovoj trudnoci sam se napovracala valjda za cijeli zivot,koma..jedino pizzu nisam ni jednom,tako da moj po tome moze bit ili pizza majstor ili ginekolog😂😂😂hahhha..a kadicu voli,samo do kraja kupanca vode ima vise po podu nego unutra😄

Nalah
    26. Rujan 2015. 12:39

Ista priča,deda joj stalno govori-ti ćeš biti glavna štemerica u kvartu,svugdje je.Non stop se nekud pentra,istražuje,sve u usta naaaaaravno :))) srećom u kadi je mirna,tj.u svojoj kadi u tuš kabini,ali vječito poseže za cijevi od tuša.
    Ma nema mira,isto mi je kao i tebi-pjesma kod prematanja,zabavljanje,igračke,ludiranje,čaganje,kad jede onda joj ne dam ništa,pa me gleda u stilu- joj stara kak je ovo dosadno,daj više da mogu ići šibati.Fakat se s njom bavim konstantno,ali to se i vidi.
    Viđam djecu po parku koja su ko fikusi,nekaj ih pitaš,bez reakcije,sjede,pasivni su skroz,koma mi je to

Mary36
    26. Rujan 2015. 12:46

Cure ja imam jedno nevezano pitanje. Čime pokrivate bebe kada je hladnije? Mi imamo dekicu, ali nisam sigurna da će to biti dovoljno preko zime, a na poplinu i jastučiću koje sam kupila piše da se ne smiju koristiti prije prve godine života. Pa onda će mi se smrznuti...Kupila sam i jednu vreću za spavanje ali nisam sigurna da će uopče htjeti u tome spavati.

mayathequeen
    26. Rujan 2015. 12:49

Mary moj je u vreci sad kad je zahladilo,utrpam ga i onda uspavljivanje pa ga samo lagano spustim i fino spava,inace sam ga cijelu noc pokrivala,nemirne nogice😉

Nalah
    26. Rujan 2015. 12:51

Mi smo kupili pidžamice s nogicama ili kak se to već zove,jer se moja gospođa isto ne da pokriti,nema šanse kod nje,plišane su i tople

Igorovabebica
    26. Rujan 2015. 13:47

Ni moj se ne želi pokrivati, ali već par dana imamo fazu da se uopće ne buni kada mu stavljam kapicu i pokrivam ga dekom. Kupila sam mu te plišane gegice, toplo mu je i još ga pokrijem.Mali se jedino ne želi pokrivati dok smo u kući-odmah se probudi, ali ja ga pokrijem do struka, ako ga pokrijem iznad, odmah se budi! Vreću za spavanje neće ni vidjeti. Hm, ja sam u trudnoći podnosila samo sendviče bez sira (sve mliječno i čokoladno mi je škodilo), a i jela sam mesa i banane kao luda. Jedino baš ne voli ribu (tu je na mene). 

Mary36
    26. Rujan 2015. 14:48

A ništa probat ću s vrećom, pa čemo vidjeti. Igorova bebica ni moja se sad niš ne buni na oblačenje, bit će da je to zato što je zahladilo pa im paše.

Igorovabebica
    26. Rujan 2015. 17:42

Mary36-izgleda da je baš zbog tog zahlađenja tako da se vole utopliti... Ja sam jutros maloga obukla u body, gegicu, džemper i stavila mu dekicu-nije se bunio, a i zaspao je k'o top. Za pola sata idemo na kupanje, biti će poplave u kupaonici. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.