Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    21. Rujan 2015. 07:41

http://tintilinic.ba/index.php/tigex-glodalica-za-zubice-mousse-0-6-mj.html

Nixie
    21. Rujan 2015. 09:08

Moj voli te glodalice što se hlade. Isprva nije, malo je prosvjedovao, al je onda skontao da mu to godi i sad je super s tim. Baš mu izbijaju gornje jedinice, a vidise i dvojka gornja. Užas što mu tak rano zubi idu van. Prije mjesec dana su mu donje jedinice izbile.

Igorovabebica
    21. Rujan 2015. 14:57

Nalah-evo, kupila sam ih, malo ih stavi u usta i gleda, pa opet stavi... možda mu se baš svidi (inače sam optimistična, jer jako grize)!!!! Da mu ih stavim u hladnjak da mu malo hlade??? Hvala još jednom!  I kupila sam Jekoderm kremu za bradavice, spasila sam se! Jutros ih je toliko mrcvario da me čak i zaboljelo!

Igorovabebica
    21. Rujan 2015. 15:00

Curke, jesu li vam dječica malo bolje? Čula sam da sada baš vladaju viroze pa čim mali zakašlje ili kihne-protrnem. A i muž dobio prije par dana virusnu infekciju oka pa smo se prepali da nije nešto njemu prenio (dok još nismo znali da je to od toga). Sada je i on ok, i napipala sam da malome izbija zub s donje strane, desna četvorka!? Je li to moguće? Bijelo mu je i oštro i stalno grize na toj strani! 

Lollypop
    21. Rujan 2015. 16:07

Mislim da je moj bolje. I da smo u skoku?! 7.5 tj. Danas cijelo jutro na meni, u marami, a popodne ili jede ili spava na meni. Cim ga stavim u krevetic probudi se za 45 sekundi. Ili skok ili postprehlada opsjednutost mamom i nadoknada slanijih obroka 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    21. Rujan 2015. 16:10

Slabijih*

Identicno ponasanje danas kao kad je imao 3 tj. Nisam jos blizu placa, ali da sam umorna od nosanja...bome jesam. Ipak ima 2kg vise nego sa 3tj

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Igorovabebica
    21. Rujan 2015. 21:17

Neka malo prase samo papa! Ma, meni se čini da je moj stalno u skoku! Čula sam da s devet mjeseci dolazi skok, cicke su pune i tvrde, mali bi iako je danas jeo sve što sam mu skuhala, stalno visio na ciki i zaspao nakon što sam ga sat vremena uspavljivala (inače zaspe maksimalno za 20 minuta). Je li to zubić ili skok, promjena vremena ili sve zajedno, ne znam, ali eto, moje cike su mu mraaaaak!  Bitno da je njemu dobro, ali kralježnica mi je isto stradala od nošenja, ima 10 kilograma! Jedva hodam! Lollypop, moramo žicati muževe masažu!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.