Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    27. Rujan 2015. 07:40

Ja sam s curkom prvi pravi izlazak imala kad je ona bila tjedan dana....išla sam izvadit konce i prijavit ju u matični...dok sam konce vadila ona je s tatom čekala u autu, a u matični smo išli svi skupa....a bila je sredina prvog mjeseca.... a što se spavanja i pokrivanja tiče....ona je u piđamicama sa stopalima sad kak je zahladilo...spava s nama pa je pokrivena dormeo pokrivačem 😆 a prek dana dok u kolijevci spava prebacim dekicu preko nje

Lollypop
    27. Rujan 2015. 09:40

Mi moze netko napravit pravilan sticker? Na mobu sam i nikako ne uspjevam...i da mi ga posalje u poruci  decko je roden 27.07. Kad imam sticker onda ne trebam izracunavat koliko tocno ima 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Tea2812
    27. Rujan 2015. 14:00

Pozdrav mame!
    imam bebu staru skoro 3 mj. svaki put poslije jela ono place.. bez dude se neda smirit i to jedva jer inace nemoze podrignuti. to vec traje neko vrijeme..zna i tijekom jela pocet plakat i cvilit i dalje nece jesti..na to je pedijatrica rekla da je faza..al ta faza vec traje mjesec dana.
    Da li je neko od vas imao takvu situaciju? Hrani se AD mlijekom, NAN.
    Nebi mu htjela mjenjat hranu ak nije do hrane, jer od rodjenja mi papa tu hranu.
    Nekad uredno popapa svih 150ml bez da zaplace tokom jela, a nekad jedva 50ml i pocne plakat.
    Ali svaki put kad treba podrignut uredno place.  
    Ako je ko imo slicnu situaciju molim vas  pomozite jer sam vec luda.htjela bi mu pomoc a nezz kako.

Dea23
    27. Rujan 2015. 22:01

Ja sam imala sa svojom. Produži vrijeme između hranjenja. Nije dovoljno gladan. Veći je pa može duže izdržati. Barem je kod moje tako bilo. Pa se bez veze derala, nagutala zraka i onda je samo morala podrigivati.Nema to veze sa vrstom hrane. Bude to oke ;) Prođe stvarno

Dea23
    27. Rujan 2015. 22:02

Općenito je imala faze kad jela jako često, a nekad jako rijetko. Samo moraš skužit kad je koja

Lollypop
    28. Rujan 2015. 08:26

Je li moze biti sto bebi ako proguta slinu iz nosa? Jos mi je prehladen, po danu je ok, cistimo redovno i na kraju ni nema puno, no po noci oko 3-4h, kad je vrijeme za drugi nocni podoj, malome je suh nos a pun bale. Onako kao da je u sinusima bala, ne moze se usisat nego prvo se treba namocit. I to ga davi. Onda mu prije podoja natopim fizioloskom i usisem koliko mogu usnim asp, prodise i pojede, stavim ga leci i zaspe odma sam. E sad je problem sto mu se i dalje slijeva, ovaj put razgradeno sa fizioloskom (ono sto nije uspilo izac u prvom djiru + mlijekec). Spava na trbuhu pa mu se sve slijeva u nos.

Mogu ga: 
    A) probuditi ponovno i sisati to sat vremena. Malo nezgodno jer je 4 sata a ako docekamo 5 nece mi vise moc ni zaspat.

B) pustit ga da se sam bori. Jutros sam ga pustila, progutao je sve iz nosa. Pokaki slinu, ali me strah da tako produljujemo prehladu?! 

C) ne mociti mu po noci nos fizioloskom, nego mu dat jesti pa da mu mlijeko malo smeksa.

Totalno sam luda od ove prehlade vise. Po danu ga nosam, po noci spavam 4-5 sati. Izbila mi je i prnja na usni od pada imuniteta, ali fala bogu nisam se prehladila. Visim o niti  samo da mu taj nocni nos prode vise!!!!!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

renata6
    28. Rujan 2015. 09:14

Ja sam za odgovor C, ne močiti, zadnju turu obaviti navečer jer fiziološka potiče razgradnju te sluzi i zapravo ti je to začarani krug, ok po danu, kapaj izvlači ali po noći ga pusti jer taj tren mu pročistiš i jedno vrijeme je mir a onda se počne slijevati i opet po starom, buđenje ... ništa mu neće biti ako ode u probavni sustav, isto će izaći van.

Mary36
    28. Rujan 2015. 15:37

Ja sam svoju stavljala na leđa u povišeni položaj dok je bila bolesna da joj se to slijeva, a ne nakuplja jer se onda stalno budila. Prije spavanja sam čistila nosić i jednom usred noći ako bi se zbog toga baš probudila. Jedino ako je tvoj baš naučen na trbuščić i ne želi drugačije spavati, ne znam...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.