Jooooj prve rijeci su taaako slatke, jedva cekam
Moj misko je jos prehladen, nikako se fini. Nije strasno dok ne legne na trbuh, onda mu se slije u nos. Usisavam mu navecer prije spavanja, pa ujutro u 5, pa u 7, i popodne jednom. Uvik ima materijala, neki grumencic ljepljivi. Losa vijest je da je i mene pocelo vatat.
Cice su mi skroz meke, sve je posisao iz njih jedino dite koje iz prehlade izlazi deblje
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Lollypop-ma tvoja bebica je strašni lav! I moj M kada je bio prehlađen, samo je htio cike. Danas je jeo možda pet puta, ali uživam kada ga uspavljujem, a on fino papa, pa mi stavi ruku na ciku i nježno je češka. Sva se topim, tako sam se raznježila kada je počeo govoriti mama. A moju mamu zove nana. Preslatko, dođe mi da zaplačem od sreće, čim kaže mama, ja ga zagrlim, poljubim ga i ne puštam ga iz naručja. Neopisivo je kako moj M djeluje na mene. Pobuđuje jako lijepe stvari u meni. Neka vam dječica što prije ozdrave. Meni jučer počeo curiti nos, danas ništa. Možda je bio umor, tko će znati. A muž ima konjuktivitis, ali mu prolazi. Tako da sam uz maloga, imala još jednu bebu koju sam trebala maziti i paziti.
Lollypop-odmah se izbombardiraj vitaminom C! Mene kada je boljelo grlo, grgljala sam rakiju-je li bila loza, ne znam, ne pijem pa se ni ne razumijem u to, ali me peklo k'o sam vrag i prošlo za dva dana. Ma, kažu da sada vladaju viroze, zato se treba čuvati.
Nutella- čovjek se ne može nadiviti djetetu kako sve upija k'o spužva i kako su pametni.
Igorova bebica to sam se baš i ja pitala da li se smije dok dojiš bar grgljati rakija . Prije kad bi me hvatala prehlada uvijek bi srknula jednu i to bi obično pomoglo, a sad se ne mogu tako braniti! Iako se alkohol apsorbira kroz kožu, al valjda to nije tak puno...Mojoj L je već super, danas smo samo jednom usisavali nosić! Lollypoop želim malom mišku brzo ozdravljenje i da tebe zaobiđe prehlada
Ni ja ne bi preporučila grgljanje rakije ako dojiš.
.med,limun čaj i tako to da :) curke...uzela bi L neke tenisice za nehodače sad za pvo hladnije vrijeme kad se nosimo il kad smo u kolicima...njoj je nogica nekih 10cm sad...znači da je cipelica 11cm jel?
obavezno vece,i gledaj da su jednostavne za lagano i brzo oblacenje(da su sireg otvora).
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Onda više neću grgljati, nisam znala da i to malo alkohola ide u mlijeko!!! Nabacati ću na limun, čaj, med... Lollypop i Mary-neka se bebice drže i što prije ozdrave i da prehlada i vas zaobiđe! Nas zezaju zubići, danas su ga baš uhvatili jedno sat vremena pa je bio jako nervozan. Ali, malo sma ga nosila, ljuljuškala, dala ciku i sve je bilo ok. Još je i zaspao k'o klada.
Sortiraj odgovore
Najstariji