Aha...ovo mi je prvi misec da ga cekam, sve me strah da nisu nesto sjebale babe u socijalnom, ne bi bia prvi put. Onda cu cekat 18i...
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Drage mame,
Moj pisulinac Ima 8,5 mj I od prije nekih dva tjedna vidi se velika promjena u njegovom ponasanju...od bebe koja je toooolikoooo mirna I dobra da se svi cude sada samo protestira I ljuti se ( place, vristi, cupa nas,mase rukama I nogama ) zbog svega...presvlacenja, stavljanje u kolica, hranjenja...ne da muzu da ga nosi ili igra se s njim ako mene vidi...ugl samo hoce bit kod mene na rukama...sam se vise nece igrati ni trenutak..neznamo jel nesto krivo radimo ili je to faza...ja Sam luda jer nemogu na wc I pokusavam na svu dernjavu reagirat smireno al vec gubim zivce...HELP??kako to ponasanje ispraviti? Probali smo lagani ignore ali ne ide! Ako imate savjet ili link na neku stranicu...PLIZ...🌺🌸
I moja curka od 8.5 mj tako nekad reagira...ne stalno al nekad...to im je faza....puno su svjesniji svega oko sebe pa i zato...a i oko osmog mjeseca dolazi strah od odvajanja pa zato stalno tebe hoće
I ja sam primijetila da M ne želi ići od mene, ako ga slučajno stavim u krevetić da odem na wc, počne plakati pa ga stavim u kolica i odvedem sa sobom. Isto tako, kada me vidi, ne želi biti ni u čijim rukama, nego mojim, pa odmah svi govore da sam ga razmazila. Prati me k'o kojekakav špijun. Svi se čude kako to da mi ne smeta što je toliko vezan, kada se od njega ne mogu ni pomaknuti, no ja sam rekla da mi za maloga ništa nije teško, a i lijepo je znati da te tvoje dijete voli i treba. Joj, tuke jedne. Sada malo imamo problema s uspavljivanjem-duže traje, u tri navrata ga moram uspavljivati-i nikako da skužim jesu li to zubi (natečeno je, trlja rukicom to mjesto) ili je to od vremena ili je to faza? Budio se četiri puta jesti po noći, no to nije bilo jedenje, nego samo mrcvarenje moje cike. Ali, bilo mu je lakše.
Nutella, koju si marku dude kupila? Ja imam NUK-ovu, ali mali kada ju vidi, radi face kao da ću mu dati najodvratniju stvar na svijetu.
vjeruj da sad nemam pojma koja je duda bila,al mislim da je NUK,bilo je to davno.nosio je dudu samo do prvog rodjendana i uvijek su bile male od 0-6mjeseci.
znam da svima idu na zivce savjeti(i meni su isli) kao sto su umoci dudu u med,secer i tako dalje.ali kad dodje 5do 12,moras i to pokusat.sve sto nije htio umakala sam mu u nesto sto bi njega privuklo i tako je prihvacao.
probaj bar u mlijeko ili sok umocit dudu da ga malo zainteresira.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Budem probala, barem da ga umirim, srce mi se para kada vidim kako plače... a znaš što? Jako voli Aventove dude s bočice gristi... da mu probam s Aventovom dudom, nisam gledala imaju li oni dude za bebe? Jednom je zaspao grickajući je.
ti najbolje znas sta ga smiruje,mozes mu dat i to,a potrazi i dudu.imaju aventove dude ali silikonse,to znam,a za gumene neznam.
znam kako ti se srce para,napravit ces sve da mu umanjis bol,tad sve teorije padaju u vodu.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Trčim u Dm po Aventovu dudu pa ti javim je li ju prihvatio! Samo mi reci koju da kupim, silikonsku od koliko meseci? On ima 9 mjeseci pa da mu ne kupim ni preveliku ni premalu! Ja imam NUK-ovu od 6 mjeseci... postoji neka od 9???
Sortiraj odgovore
Najstariji