Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    14. Rujan 2015. 07:37

mi imamo pelice i ja sam baš zadovoljna, ne skližu se imaju gumene zvjezdice odozdola a pamučne sam uzela tako da mu skroz lagano budu na nozi

url=https://lilypie.com]

• Nutella
    14. Rujan 2015. 10:20

ja sam svom oblacila ABS carapice za po laminatu,to mi je bilo najjednostavnije i najlakse njemu.bojala sam se da u nekim pokucnicama/papucicama ne potuca.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Garavica
    14. Rujan 2015. 11:17

Bok ženskice!nova sam ovdje pa sam malo zbunjeno uzbuđena pa eto nadam se druženju i da ćete me uputiti kada zapnem.Nisam još mama mama  jer bebicu još nosim, a htjela sam se javiti pa oprostite ako je pogrešna tema ili ako sam uletila u razgovor. :)

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

• Nutella
    14. Rujan 2015. 15:19

dobrodosla si na sve teme
    zelim ti ugodno druzenje 

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Igorovabebica
    14. Rujan 2015. 22:21

Garavice-dobro došla! Sve najbolje bebici i tebi! Slatko ćeš se nasmijati s nama, mi smo ti uvijek za tebe i uz tebe! Maleni mi je prošli petak počeo sjediti i propuzao (ima devet mjeseci), a sveklrva je rekla-konačno, sigurno nešto nisi dobro radila s njim. Da, nisam, ti si najpametnija, a ni pelenu mu nisi promijenila nikad niti ga umriivala, jer ju je bilo strah nositi ga... haha...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.