kazem ti ako ga desne bole nece ti htjet silikonsku,one su tvrde,potrazi gumenu,bilo koje marke.
a sve imas od 0-6 i od 6-18mjeseci
moj nikad nije htio tu od 6mjeseci bile su mu velike,grcao se njima.tako da smo do godine ostali na malima i na kraju se odvikao.
zato sad samo gumenu dok zubi ne izadju jer ce mislit da je cicka
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
a bas mi je drago da sam ti pomogla
samo nek on bude sretan i zadovoljan
koju si uzela?
Nalah nisi u toku,i po meni su silikonske broj 1,al u ovom slucaju gumene radi otecenih desni i izbijanja zubica.tjese se cicom pa bi po citav dan i noc visjeli na cicki.u tom slucaju predlazem gumenu,jer je meksa.a upravu si,ako ce je dugo koristit lakse ju je pregrist.
Joj curke radila sam bris uha..u biti meuši zezaju od poroda. Sad je nalaz zlatni stafilokok. Sutra idem kod dr. Baš sam uplašena. Jesam mogla to prenijet maloj, jel imao ko to?aaaa
Da se nadovezem na dude, mali je odmah prihvatio NUKovu dudu. Ali ja nisam... Imam griznju savjesti. Kao da ga varam. Pa placem. I kad sam sama s njim mu svakako dam cicu, a ne dudu. Ustvari smo se na dudu odlucili samo zbog uspavljivanja, nikako nece navecer zaspati, osim na rukama. Ovako ide ipak lakse.
Uzela sa Aventovu, ali budem pripazila s gumenima-rekli su mi da moram paziti da ne pregrize... a i dalje grize onu s Aventove bočice! Dea-ajme, biti će sve ok, samo se smiri! Obavezno nam javljaj stanje!
Sortiraj odgovore
Najstariji