Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    17. Rujan 2015. 11:14

I hvala na pomoći, zlatna si! 

• Nutella
    17. Rujan 2015. 11:21

kazem ti ako ga desne bole nece ti htjet silikonsku,one su tvrde,potrazi gumenu,bilo koje marke.
    a sve imas od 0-6 i od 6-18mjeseci
    moj nikad nije htio tu od 6mjeseci bile su mu velike,grcao se njima.tako da smo do godine ostali na malima i na kraju se odvikao.
    zato sad samo gumenu dok zubi ne izadju jer ce mislit da je cicka 

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Igorovabebica
    17. Rujan 2015. 12:00

Kupila! Grize ju k'o veliki!!!! Hvala ti! 

• Nutella
    17. Rujan 2015. 12:22

a bas mi je drago da sam ti pomogla
    samo nek on bude sretan i zadovoljan
    koju si uzela?

Nalah
    17. Rujan 2015. 15:07

Po meni su NUK silikonske najbolje,gumenu ti može pregrist,zato pripazi

• Nutella
    17. Rujan 2015. 15:18

Nalah nisi u toku,i po meni su silikonske broj 1,al u ovom slucaju gumene radi otecenih desni i izbijanja zubica.tjese se cicom pa bi po citav dan i noc visjeli na cicki.u tom slucaju predlazem gumenu,jer je meksa.a upravu si,ako ce je dugo koristit lakse ju je pregrist.

Dea23
    17. Rujan 2015. 15:38

Joj curke radila sam bris uha..u biti meuši zezaju od poroda. Sad je nalaz zlatni stafilokok. Sutra idem kod dr. Baš sam uplašena. Jesam mogla to prenijet maloj, jel imao ko to?aaaa

bobica9
    17. Rujan 2015. 17:27

Da se nadovezem na dude, mali je odmah prihvatio NUKovu dudu. Ali ja nisam... Imam griznju savjesti. Kao da ga varam. Pa placem. I kad sam sama s njim mu svakako dam cicu, a ne dudu. Ustvari smo se na dudu odlucili samo zbog uspavljivanja, nikako nece navecer zaspati, osim na rukama. Ovako ide ipak lakse.

Igorovabebica
    17. Rujan 2015. 18:04

Uzela sa Aventovu, ali budem pripazila s gumenima-rekli su mi da moram paziti da ne pregrize... a i dalje grize onu s Aventove bočice! Dea-ajme, biti će sve ok, samo se smiri! Obavezno nam javljaj stanje! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.