Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    14. Rujan 2015. 07:37

mi imamo pelice i ja sam baš zadovoljna, ne skližu se imaju gumene zvjezdice odozdola a pamučne sam uzela tako da mu skroz lagano budu na nozi

url=https://lilypie.com]

• Nutella
    14. Rujan 2015. 10:20

ja sam svom oblacila ABS carapice za po laminatu,to mi je bilo najjednostavnije i najlakse njemu.bojala sam se da u nekim pokucnicama/papucicama ne potuca.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Garavica
    14. Rujan 2015. 11:17

Bok ženskice!nova sam ovdje pa sam malo zbunjeno uzbuđena pa eto nadam se druženju i da ćete me uputiti kada zapnem.Nisam još mama mama  jer bebicu još nosim, a htjela sam se javiti pa oprostite ako je pogrešna tema ili ako sam uletila u razgovor. :)

Nixie
    14. Rujan 2015. 12:03

Garavica

Bok ženskice!nova sam ovdje pa sam malo zbunjeno uzbuđena pa eto nadam se druženju i da ćete me uputiti kada zapnem.Nisam još mama mama  jer bebicu još nosim, a htjela sam se javiti pa oprostite ako je pogrešna tema ili ako sam uletila u razgovor. :)

Dobrodošla! Nigdje nije poglešna tema 

mmama2
    14. Rujan 2015. 16:57

Garavica

bok, dobro došla.. koliko si trudna, dečko, cura.. nas babe sve zanima

url=https://lilypie.com]

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

• Nutella
    14. Rujan 2015. 15:19

dobrodosla si na sve teme
    zelim ti ugodno druzenje 

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Igorovabebica
    14. Rujan 2015. 22:21

Garavice-dobro došla! Sve najbolje bebici i tebi! Slatko ćeš se nasmijati s nama, mi smo ti uvijek za tebe i uz tebe! Maleni mi je prošli petak počeo sjediti i propuzao (ima devet mjeseci), a sveklrva je rekla-konačno, sigurno nešto nisi dobro radila s njim. Da, nisam, ti si najpametnija, a ni pelenu mu nisi promijenila nikad niti ga umriivala, jer ju je bilo strah nositi ga... haha...

Dea23
    15. Rujan 2015. 09:42

Igorovabebica

Garavice-dobro došla! Sve najbolje bebici i tebi! Slatko ćeš se nasmijati s nama, mi smo ti uvijek za tebe i uz tebe! Maleni mi je prošli petak počeo sjediti i propuzao (ima devet mjeseci), a sveklrva je rekla-konačno, sigurno nešto nisi dobro radila s njim. Da, nisam, ti si najpametnija, a ni pelenu mu nisi promijenila nikad niti ga umriivala, jer ju je bilo strah nositi ga… haha…

O bože lude žene! Ja samo čekam kad će me netko pitat - ima 8 mj?? I nije krenula u školu?? 

Nego cure, htjela sam s malom do Maksimira jedan dan i prošetat po zoo. Jako primjećuje životinje i veseli im se. Doduše po gradu ima samo psa i mačaka, ali kad smo bile na selu išle smo gledati koke, pajceke i tak to I ugl, veli mužu kolegica na poslu da ne vidimo malu jer će se prestrašit. Iskreno nikad nisam čula tak neš, znam da sva djeca vole životinje. Normalno da je neću vodit tamo gdje su zmije i pauci jer ni mama to ne voli , ali, šta zbilja mislite da bi se prepala?? Ja prije mislim da ne bi ni skužila neke od njih hehe

Garavica
    16. Rujan 2015. 10:58

Nixie

Garavica

Dobrodošla! Nigdje nije poglešna tema 

Nutella

dobrodosla si na sve teme
    zelim ti ugodno druzenje 

mmama2

Garavica

bok, dobro došla.. koliko si trudna, dečko, cura.. nas babe sve zanima

Igorovabebica

Garavice-dobro došla! Sve najbolje bebici i tebi! Slatko ćeš se nasmijati s nama, mi smo ti uvijek za tebe i uz tebe! Maleni mi je prošli petak počeo sjediti i propuzao (ima devet mjeseci), a sveklrva je rekla-konačno, sigurno nešto nisi dobro radila s njim. Da, nisam, ti si najpametnija, a ni pelenu mu nisi promijenila nikad niti ga umriivala, jer ju je bilo strah nositi ga… haha…
    Sorry ako sam koju zaboravila hvala vam svima.Pa nešto kratko o meni imam 27.g.udana i ne znamo što je bebica još.Trudna sam 14 tj i 4 dana.Ako koga zanima još što neka pita :)Meni stvarno nije bitan spol jer sam toliko željela bebu da mi život dobije smisao i da imam za koga živjeti od trenutka kad sam saznala za nju ili njega pa dok me bude na ovome svijetu.
    Malo sam opet sentimentalna danas xD puse svima i držite se.pa se tipkamo:))

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI