Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    15. Rujan 2015. 14:09

Bok

Bezveze mi postaviti ovo pitanje u temu Problemi s dojenjem pa cu pitati ovdje... dakle, kako da maknem bebu sa sise kad se najede?
    Naime, moja malena fino posisa i napapa se u 10-15 min i onda bi cijeli dan samo sisala na prazno i vukla bradavicu. U rijetkim slucajevima ju sama pusti.
    Dam joj eventualno par minuta da se tako uspava, ali cim joj pokusam maknuti cicu ona odjednom pocinje vuci i mene to, naravno, boli. 
    U bolnici su mi rekli da joj zacepim nosic, ali ja nemam srca joj to raditi i uskracivati joj zrak. 

Igorovabebica
    15. Rujan 2015. 14:18

Ja sam isto mislila s malim u zoološki, jedino čega se može prepasti su majmuni, jer sam mu jednom rekla da mu je baka majmun (svekrva).  Ah, još jedan savjet za Mihu-on se tebi jako znoji preko glave, zašto mu ne staviš gazu na glavu dok spava? Onak' na +35.  I da zašto sam ga ujutro u 3 sata probudila za presvlačenje, jer se pokakao u mom krevetu (spavao je sa mnom) i pokakao i mene i sebe i moju posteljinu, i nisam ga pustila da spava? A mali se počeo vrpoljiti, ja joj kažem upalu će dobiti i osip, što je Vama? I sada dolazi u posjete i na vrata sam (inspirirana idejom jednom od mama s KLokanice), na vrata zalijepila veliiiiki papir na kojem piše: "Moja mama sve zna, vaši savjeti joj ne trebaju-TO se posebno odnosi na Vas-svekrvo!" Da vidim što će reći!!! 

Igorovabebica
    15. Rujan 2015. 14:27

Nalah-potpisujem što si napisala-samo treba pokazati da se s djecom želimo baviti i dječica nam to vrate na najljepši mogući način!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.