Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    15. Rujan 2015. 16:00

Tjedan i pol.

Lollypop
    15. Rujan 2015. 16:49

Gurni joj svoj mali prst u rub usta i onda "odglavljuj". Tako se ja borim, tocno znam na sto mislis, bol je uzasna kao da ce ti odgrist bradavicu.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Nixie
    15. Rujan 2015. 17:40

Ja sam svog ostavljala dok nije sam pustio kad je bio tako mali. Znao ju je i po 2 sata držati. Već negdje s 3 tjedna je to trajalo 10-15 min i brzp nakon toga je prestao s tim.

Tonka18
    15. Rujan 2015. 19:06

mame cija djeca puze ili su to već prošli jesu li vaša djecica volila puzat ispod stolica? mojoj je to najdraže al onda zapne i počme plakat al ne odustaje i ako oće nešto dobavit umjesto da prođe pokraj stolice ona ide ispod stolice

Nalah
    16. Rujan 2015. 08:33

Kak ide priča kad nam istekne porodiljni?Idem kod ginekologa po doznake,javim u HZZO?

Nalah
    16. Rujan 2015. 08:33

Mala se rodila 23.12.kaj onda moram na posao 24?

mayathequeen
    16. Rujan 2015. 08:40

Nalah neznam kak je kod vas u firmi,kod nas se koristi prvo stari godisnji cca mj dana i onda se vracamo na posao..a kaj ti na rijesenju pise,do kad ti traje porodiljni?Moj mali se rodio 30.1 a porodiljni mi traje do 25.1

Nalah
    16. Rujan 2015. 08:51

Moram naći to rješenje,nemam pojma gdje je hahaha,ma i zanima me kaj sa godišnji,ali obzirom da je to samo tjedan dana do Nove,joj tak mrzim zvat tu žensku u firmi kaj to vodi grrr,a morat ću

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.