Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    17. Rujan 2015. 18:52

Bude prošlo :)

Mary36
    18. Rujan 2015. 16:09

Sretno objavjujem da su L  konačno prestali grčevi! Nitko sretniji od nas, ne ponovilo se.

Igorovabebica
    18. Rujan 2015. 16:23

Bravo, Mary!!!! Nama izbio zub!!!!!!!!!!!! 

• Nutella
    18. Rujan 2015. 16:52

bravo za zubic i bravo za prestanak grceva weeeee

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

cloudy
    18. Rujan 2015. 21:45

Bravo i za prestanak grčeva i za zub....koji je to izbio? :)

Igorovabebica
    18. Rujan 2015. 22:45

Prvi i najzlobniji zub!!! Skakala sam od sreće po kući, navila nekakvu pjesmicu o zubima i pjevala malome, a on mi se smijao kao nikada odsada. Odmah sam obavijestila mamu, muža, najbolje prijateljice, patronažnu i pedijatra! A čini se da će i drugi ubrzo-već mu se bijeli do ovog prvog zubića. I kupila sam malome odmah jedan dar i stavila novčić u kasicu za zubić. Muž je odmah rekao da slavim kao da sam dobila na Lotu. Pa malome je izbio zub! Kakav Loto, prvi zubić je važniji od Lota!!! Tako sam ponosna! Nekako je i mirnije spavao danas. Malo smo se sada mučili sa uspavljivanjem, ali spava već pola sata. Zaspao je k'o top. I hrče. Na tatu! 

Lollypop
    18. Rujan 2015. 23:18

Moj ima prvu prehladu  jugo nas propuhalo izgleda. Jutros kod pedijatrice samo nosic curio, veceras je tu i temp 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Mary36
    18. Rujan 2015. 23:38

Lollypoop što ti je prepisao ped za prehladu? Moja je isto prehlađena i bili smo kod ped i ima i blagu upalu uha. Prepisala nam je kapi za uho, nos i antibiotik koji joj nisam dala jer mi se to čini previše sve za tako malu bebu. Taman smo se i sa grčevima izborili i sad da joj probavu opet s time uništim zbog prehlade. Ne znam, nisam pametna . Apsurdno mi je da meni za prehladu nisu dali ni kapi za nos jer dojim, a sad se ona prehladi i prepiše joj sve živo?!?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.