Lollypop i Mary36-neka vam dječica što ptije ozdrave! Meni se i muž nešto prehladio, pa sada imam dvije bebe. I mali mi je bio prehlađen prije no što smo išli na more i dobio temperaturu, ali mu je pedijatar dao samo kapi za nos i rekao da je dobro što smo mu stavili čepić. Nakon čepića nije imao temperaturu. Hm, ne znam za antibiotike, nemam iskustva, samo znam da se ne liječi svaka upala uha antibioticima... probaj otići u ljekarnu pa pitaj ili čekaj odgovor mama s Klokanice, one će ti znaći najbolje reći. Nama je mali nakon dva dana bio k'o nov.
Ja sam sinoc isto malom stavila cepic, imao je 38.3 u guzi, dakle 37.8 ispod ruke, ali noc je tek pocinjala (bilo je oko 21-22h) i sigurno bi mu i dalje rasla da mu ga nisam stavila. Jutros je imao 37.5 u guzi, za to mu nisam stavljala cepic. Jos se davi od sline, ali izvlacimo i nadam se da ce kroz dan - dva ovo bit sve gotovo.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Duje je jučer bio na operaciji, skidali su mu šesti prstić s lijeve noge
sve je u redu prošlo, evo nas već kući dobro je on to sve podnia, s obzirom na anesteziju, glad (tek u 6h navečer je moga jest), spavanje u onom kaveziću u punoj sobi i sve ostalo..
Bravo za hrabrog princa Duju😍😍
Izgleda da je bas neka viroza u zraku..kod nas nije bilo povisene temp.samo curio nosic,natakala sam ga fizioloskom da mu nebi nastala upala i evo ide na bolje+u isto vrijeme nam je prvi zubic izasao tako da je bilo bas veselo par dana😪😪
Uh curke...nek vam bebači što prije ozdrave 💜 al kak se i ne bi prehladili kad se u tjedan dana izmješala jesen,prolječe i ljeto...ja bi s antibioticima bila oprezna...
Bljubica...mala hrabrica....jesu vas pustili doma ili?
Da, moja L nema niti temperaturu, sad vidim da je stvarno pretjerala. Bilo me strah ne dati da joj ne bude gore, ali ide joj na bolje i ovako samo s ispuhivanjem nosića i kapima za uho.
Ajme, svašta se izdogađalo!
Bravo za prestanak grčića i prvi zubić!
Bravo za Duju!
A malim bolesnim kiflicama što brže ozdravljenje!
Sortiraj odgovore
Najstariji