Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    15. Rujan 2015. 16:00

Tjedan i pol.

mmama2
    15. Rujan 2015. 19:42

Ryanne

Tjedan i pol.

ja bi ju pustila da sama skuži, ovako ona sebi navlači mlijeko, mazi se ima najbliži mogući kontakt sa mamom, drugim riječima uživa 

url=https://lilypie.com]

Lollypop
    15. Rujan 2015. 16:49

Gurni joj svoj mali prst u rub usta i onda "odglavljuj". Tako se ja borim, tocno znam na sto mislis, bol je uzasna kao da ce ti odgrist bradavicu.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Nixie
    15. Rujan 2015. 17:40

Ja sam svog ostavljala dok nije sam pustio kad je bio tako mali. Znao ju je i po 2 sata držati. Već negdje s 3 tjedna je to trajalo 10-15 min i brzp nakon toga je prestao s tim.

Lollypop
    16. Rujan 2015. 18:06

Nixie

Ja sam svog ostavljala dok nije sam pustio kad je bio tako mali. Znao ju je i po 2 sata držati. Već negdje s 3 tjedna je to trajalo 10-15 min i brzp nakon toga je prestao s tim.

Moj ima tu foru sad redovito zadnjih 10ak dana. Tako se uspavljuje i nakon 2 sata smo tek gotovi sa uspavljivanjem. Nekad me to fakat frustrira, bolilo me, iako vidim da se bradavice oporavljaju pomalo (jedva). Probala sam mu dat dudu, njet! Ni nuk ni avent. Moram jos chicco kupit  malo mi je drago a malo nije  prevelike su mu za usta, pocne se davit.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Tonka18
    15. Rujan 2015. 19:06

mame cija djeca puze ili su to već prošli jesu li vaša djecica volila puzat ispod stolica? mojoj je to najdraže al onda zapne i počme plakat al ne odustaje i ako oće nešto dobavit umjesto da prođe pokraj stolice ona ide ispod stolice

Nutella
    16. Rujan 2015. 09:22

Tonka18

mame cija djeca puze ili su to već prošli jesu li vaša djecica volila puzat ispod stolica? mojoj je to najdraže al onda zapne i počme plakat al ne odustaje i ako oće nešto dobavit umjesto da prođe pokraj stolice ona ide ispod stolice

da mislim da sva djeca to vole,zavlacit se svugdje i istrazivat.i moj je uvijek bio ispod stolica,a kako kazes brzo zaglavi pa onda mama spasavaj.sad ima 2,5 godine i non-stop je ispod stola,ispod stolica,hoce da mu pravimo sator od jorgana pa da se tu zavlaci hahah,samo jos nije skuzio da bi mogao i ispod kreveta 

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Nalah
    16. Rujan 2015. 08:33

Kak ide priča kad nam istekne porodiljni?Idem kod ginekologa po doznake,javim u HZZO?

Nalah
    16. Rujan 2015. 08:33

Mala se rodila 23.12.kaj onda moram na posao 24?

mayathequeen
    16. Rujan 2015. 08:40

Nalah neznam kak je kod vas u firmi,kod nas se koristi prvo stari godisnji cca mj dana i onda se vracamo na posao..a kaj ti na rijesenju pise,do kad ti traje porodiljni?Moj mali se rodio 30.1 a porodiljni mi traje do 25.1

Nalah
    16. Rujan 2015. 08:51

Moram naći to rješenje,nemam pojma gdje je hahaha,ma i zanima me kaj sa godišnji,ali obzirom da je to samo tjedan dana do Nove,joj tak mrzim zvat tu žensku u firmi kaj to vodi grrr,a morat ću

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI