He he ma to znaju u firmi a i bas ak neznaju zvrcnes hzzo pa ti budu rekli...ma kaj bi na badnjak isla radit,fino prvo godisnji da ti ne propadne i onda krajem prvog mj tek na posao!!
Kojeg u mjesecu se isplacuju porodiljne?
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Hm, i M isto ima fazu da se katkada jako dugo uspavljuje na ciki-recimo danas dva sata, ali mislim da je to do zubića (grrr, nikako da izbiju) pa se muči i malo je nervozniji. Sada je počeo cijelu šaku stavljati u usta i non-stop se pobljuje i trlja si šakom na mjestu gdje mu treba izrasti prvi zub (natečeno je, vidi se bijelo), ali taj zub je toliko uporan da mi dođe da ga sama iščupam, neće van!!! A njega to baš boli... Probala sam mu dati dudu, gume za gristi, ali ne, on jedan dan dok sam ja usisavala, zgrabi žicu (dugačka je) od usisavača i stavi je u usta i grize k'o manijak! Jedva sam mu je otrgnula iz usta! I naravno, grize mene.
Moja je u navali izlaska zubića dohvatila moj punjač od moba i sažvakala onaj dio s usbom i sad mi ne radi punjač.imam neki socijalni od 5cm - divota hahaha a porodiljni sjeda 18.tog ovaj mjesec i sad mene zanima hoće to sjest meni u petak il u subotu il ću morat do ponedjeljka čekat na lovu 😐 inače...upišeš u google isplata porodoljnog i mjesec koji te zanima i izbaci ti stranicu od min.financija s planom isplate
Sortiraj odgovore
Najstariji