Ma to isto ko i cipele za nas...ak uzmeš smeće bole noge za poludit...jeste prošle vas dve skok s 9 mj?
Walkmax za sve hahahaha,skok u razvoju?kaj je to?ja ti uopće na to ne obraćam pažnju,to je kao kod mene pms,to moraš odraditi i gotovo.Ja ti se uopće ne opterećujem,shvatila sam da neke stvari s djetetom jednostavno moraš odraditi i ne histeriziram i ne radim šizu za svaki drek,ne opterećujem se za kile,visinu,jel joj curi nos,jesu izašle 3 kakice ili dve,jel sjela ili propuzala prije od sina od tipa iz mesnice,trudim se najbolje što mogu da se ne razboli,to mi je najbitnije,po njoj vidim kad nešto nije ok i onda se brinem,a ovak leđero
Fakat,evo ja išla na fizikalnu 14 godina od malena i sad mi taj ortoped kod kojeg sam bila,inače me prati od prvog dana veli-mala,Šveđani proveli istraživanje,sve je to za niš hahahaha da popizdiš
I još mi kaže-da vidiš kakve frikove od pacijenata imam,natječu se sa slikama po fejsu čije će dijete prije prohodati,pa ih forsaju već od 4 mj.ono da ne povjeruješ
ja se oduvijek oslanjam na svoji neki instinkt, sa starijim nije bilo 500 000 grupa na fejsu, nije bilo Klokanice, Tereze i sl, nisam imala nikoga za pitati ništa a iskreno nisam to ni htjela, na porod sam išla "ko tuka" o dojenju nisam imala pojma, nisam uopće razmišljala kaj će "to" dijete jesti jednom kad se rodi, sve je išlo spontano i prirodno bez problema i nedoumica, od dojenja, dohrane, posjedanja, prohodavanja itd itd.. i ispao je savršenoooo. sada znam puno više, što iz iskustva što sa foruma, grupa, sastanaka i ostalo ali i dalje ih odgajam, oblačim i hranim kako mislim da je najbolje u tom trenu
url=https://lilypie.com]
moja sjedi puže, govori tata,baba dida, ali mama neće nikako :( pokušava se ustat ali još nema snage u nogama zbog kaišića al u mjesec dana je i sjela i propuzala pa sam ja jako zadovoljna :)
Moj ne sjedi i ne puza, neće probat jabukicu, stalno biće bababababa, a najveća mu je fora stavit su pelenu na glavu i postavit se na sve četiri i ljuljuškati guzu naprijed natrag I super mi je kad se ljudi iščuđavaju kak ne puza još, a ima već 6 mjeseci
Kuda ide ovaj svijet?
I da, ja sam mu za zimu kupila baobaby pelice. To mi nekako najlaganije izgleda, a od kože su i bojane prirodnom bojom.
Sortiraj odgovore
Najstariji