Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    10. Rujan 2015. 16:02

Ma meni ne treba niše od 1000 okretaja, a sad su sve sa 1200, 1400 ove A+++. Ova sad imala 850 i bilo fantastično. A svugdje je tvrda dosta voda. Ja isto uvijek dodam ocat i ne sušim na izravnom suncu ono što se ne pegla. Ono što peglam mal omekša od toga.

• Nutella
    10. Rujan 2015. 23:00

suti,dobro je dok radi.
    ako se pobunis zbog majica odustat ce i od tog jedinog posla koji obavlja.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Igorovabebica
    11. Rujan 2015. 12:30

Probaj u veš mašinu staviti sodu bikarbonu-dvije velike žlice! To čini tvrdu vodu mekšom, jer razbija kamenac, a i odličan je za bubanj u perilici!  Hm, moram ja isprobati taktiku, moj muž čak ni ne vidi da u mašini stoji mokri veš koji moram objesiti, nego on samo frkne ono što je nosio na sebi... ali, zato dobro kuha (čak bolje nego ja). Pa mu je uvažavam.

Tonka18
    11. Rujan 2015. 21:44

mame da vas pitam nešto ako koja ima iskustva... prije nego sam ostala trudna imala sam problema sa mjehurom znači mokraća mi je izlazila iako ja nisam imala osjećaj i nisam trebala na wc ali rijetko kad... otkad sam rodila to je stalno još pogotovo ako kihnem ili nešto ... moram nosit uložak po cijeli dan i noć...a već mi ih je dostaaa... šta mogu napravit da se to smiri

Mary36
    11. Rujan 2015. 21:50

Meni je moja dr. rekla da vježbam Kegelove vježbe, stiskanje mišića u vagini kao da želiš zaustaviti mokraću. Isto imam dosta velikih problema s time nakon poroda al se to kao tolerira do nekih godinu dana a onda bi trebalo stati...iako znam slučajeve koji su ostali cjeloživotni. Sad sam bila jako prehlađena i imala sam napadaje od po deset kihanja nakon čega sam stajala nad lokvom piškice...

Igorovabebica
    11. Rujan 2015. 22:39

Meni se događalo jedno dva mjeseca nakon poroda i čim bih kihnula, eto ti poplave. Nakon toga sam počela raditi trbušnjake i Kegelove vježbe i prošlo je. Kod mene je jedino problem što kada moram piškiti, onda se ne mogu odmah popiškiti (neovisno o tome koliko je mjehur pun), nego moram minutu-dvije sjediti na wc-u i onda se uspijem popiškiti. Znači da duže zadržavam mokraću.

deverika
    12. Rujan 2015. 11:30

bila na nekom skupu s bebama, i eto bebe, recimo od 2 do 6 mj su bile, i ja primjetila kako imaju cipelice na nogama, sve osim moga bebača, još je rekla jedna osoba jao kak ima lijepe čarapice, osiječala sam se da mi je to natuknula zato jer nema cipelice, a ima 3 i pol mj... Pa ja sam mislila da bebama ne trebaju cipele dok ne prohodaju. WTF? jel sam ja vanzemaljac?

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.