Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka18
    09. Rujan 2015. 13:54

evo maloprije baš prije nego sam postavila pitanje je uzela moju japanku  i ja joj kažem luce ne i ona je ostavi i ode svojim poslom i tako već par puta da je poslušala kad joj kažemo ne :)

• Nutella
    09. Rujan 2015. 15:24

tonka ako ste joj te stvari sa NE i oduzmali onda sigurno razumije. ali nemoj se iznenadit kasnije kad te ne bude htjela razumjet 

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Lollypop
    10. Rujan 2015. 13:57

Ja imam neku opaku electroluxovu koja je i susilica ujedno. Ima masu programa, ukljucujuci i baby program. Ne znam je ni upaliti, tu elektroniku prepustam muzu  ne zelim nauciti jer znate kako onda bude kad pokazes da znas  napravila dam tu gresku sa kuhanjem 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Nutella
    10. Rujan 2015. 14:18

hihi lollypop svaka cast,taktika ti je mrak.

cini mi se da je najbolje sto manje te elektronike,sto manje gumbica.
    samo je bitan broj okretaja/minuti.i usteda energije naravno

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.