uf uf ustala sam se sa glavoboljom , hvala bogu da je petak! vidim da je i vama svima slično kao i meni, mora da je nešto što se prenosi zrakom
mama prvi put možda je skok kod vas u pitanju , mi smo svoje odvrištali
Moja super spava,ali se ne da pokrit za ništa,zafrčem ju ko štrucu,ali evo nje za 5 min nogice vani.....ima toooooliko energije da to nije normalno,u 9 navečer još hopsa 100 na sat...naučila je dati pa-pa sa rukicom,pa sad čim netko kaže bok maše :)))) glavna joj je fora uzeti neko suncokret ogledalo koje ima i onda priča sa sobom i daje si puse,mislim da još ne kuži da je to ona :))
Kad malog pokrijem on se ubrzo probudi jer se baca po krevetiću pa mu smeta. Ne znam ni ja kako bih obukla za spavanje.
Vrlo sam sretna razvojem događaja jer nakon toliko mjeseci sputanosti evo konačno je krenuo s jedne strane sobe na drugu, lagano nogicama, rukicama i havata sve što ne treba :D :D
Nalah tvoja je mala baš bistrica mojem svi mašu po gradu on ništa , ni papa ni da kaže bok
Haha kod nas ista situacija sa pokrivanjem... i to je pokrijem kad ja idem spavat i gazom i odmah počne nogicama udarat dok je ne skine
Stariji kako bi se pokrio ne bi se pomaknuo i sad je takav usred ljeta ušuškan do nosa hahahaáa
evo jedno pitanje, cura će ubrzo 8 miseci, al već nekih mjesec dana kad god vidi da nemam majcu ili da mi majca nije do vrata (ne računajući ruke) počme me čupat i vuć pogotovi grudi, a ne doji... i to stvarno boli jer ima snage...pa je pitanje jel to samo faza koja će ubrzo proć ili ? jer je nemogu ni uspavat ni ništa
I moja to radi, isto će sad 8.mj. Ma nema to veze s dojenjem. Moja grebe mene po vratu trbuhu licu..di stigne. Kao i sve ostale
Sortiraj odgovore
Najstariji