Ma to je vise neka sminka,nema potrebe imat cipelice...nama je i pedica rekla da sto vise bosa nogica sad kad se poceo dizat,bude se jos nanosio cipela u zivotu..
ne boj se moja ima 8 miseci cipele joj nisam obukla još, ne trebaju joj .. čarape i gotovo :)
i meni se to desavalo na pocetku,uvijek mi malo pobjegne,a kasnije sto kazes morala sam malo duze sjedit dok bi krenulo.
al se meni jos desavalo da nisam imala kontrolu nad vjetrovima,sto mi je bilo jako neugodno.jednostavno ako bih se nasmijala,kihnula,ili malo pridigla pa da napnem stomok,jedan vjetric bi pobjegao.to je trajalo mozda samo prvi mjesec.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
al ja sam rodila ima 8 miseci i već 8 miseci nisam bez uloška niti dana i poludila sam više
Moj je imao cipelice jedino na krštenju Čisto za šminku. Sad je 6 mjeseci i ne pada mi napamet kupovat mu išta.
Curke samo da vam se javim :) nikako uhvatit vremena zadnjih dana....kak ste mi vi i bebači? Moja curka se tadnja dva tjedna diže na nogice uz kauč i stol...što se cipelica tiče mi smo proljetos nosile par puta štrikane starke al to mi je skoro ko čarapa...cipelice kao cipelice nemamo jer smatram da joj smetaju...i ja volim biti bosa...sad kako se krenula dizati pogotovo...jedino ćemo nabaviti neke za zimu jer će vjerojatno do tad i prohodati
I moja se diže,posjeda,sjedi sama,puno priča mama,tata,baba,deda,da-ne,lalalala i još neki njezini vilenjački izrazi hahaha,pjeva,kako smo joj puno fućkali,stisne usta i puše,daje rukicom pa-pa,pa onda ima neki znakić rukicom kad nečeg nema,gore joj je izbilo 3 zuba,papa sve,raste,sve ju zanima,jako voli ljude,svima se smije,djecu obožava...
Kupila sam joj čim je zahladilo Ciciban cipele za nehodače,imaju anatomski uložak i od prave su kože,jer ju ne mislim voditi u jutarnje šetnje u čarapama,pogotovo ako ju nosim.
Imam gorenje mašinu i sušilicu,prezadovoljna sam,odlične su,stoje jedna na drugoj u zidnom ormaru
I moja sjedi sama isto...i priča mama, ne i još nešto što samo ona kuži...te s anatomskim sam čula da nisu dobre...mi navučemo pletene šlapice/cipelice ak se nosimo a ak smo u kolicima prekrijemo se dekom...iako ni ne idemo nikud full rano
A ja sam čula za te kaj nisu prave da nisu dobre,još mi je to ortoped posebno naglasio,ja sam išla na kontrolu za sebe,da ne kupujem one iz Zare i sl.
Sortiraj odgovore
Najstariji