Drage mame,vec sam vam se obracala za savijet,sad me zanimaju vasa iskustva..
Termin mi je za 9dana,a jucer na kontroli je ctg pokazao lagane trudove,ali dr je reko da mogu doma jer sam zatvorena. Trudove sam osjecala u ledima od 9:30 do 15h i onda od 18h navecer opet,bili su u dosta pravilnim razmacima,a isto tako je i danas.. Zanima me da li je kojoj od vas bilo tako,i koliko dugo mogu imat te lagane trudove,kada su vam krenuli jaci? :/
mmama2 hvala na odgovoru.. Nadam se da ce uskoro krenut ti pravilni za porod,pa da i ja upoznam svog malisana :)
Drage mame, koju perilicu rublja preporučujete? Moja vrisnula, sirota, crkla elektronika, kaže majstor 1000 kuna, bolje kupiti novu. On kaže da uzmem gorenje, a ja nekako sumnjičava s tim gorenjem
Znam da nije baš tema, al vezano je uz djecu Najviše dječjeg perem
cure jel moguće da beba koja je danas napunila 8 miseci razumi kad joj se kaže ne?
par puta bi joj rekli ne i uzeli to što je dirala i sad čim joj kažemo ne ona to ostavi i ne dira
Jooj Beko...uff al me zivaca kostala ta ves masina...elektronika malo malo zezala...moze bit do modela i serije,meni je nabolja masina sa sto manje te elektronike..
Sortiraj odgovore
Najstariji