Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    megi16
    07. Rujan 2015. 15:17

Drage mame,vec sam vam se obracala za savijet,sad me zanimaju vasa iskustva..
    Termin mi je za 9dana,a jucer na kontroli je ctg pokazao lagane trudove,ali dr je reko da mogu doma jer sam zatvorena. Trudove sam osjecala u ledima od 9:30 do 15h i onda od 18h navecer opet,bili su u dosta pravilnim razmacima,a isto tako je i danas.. Zanima me da li je kojoj od vas bilo tako,i koliko dugo mogu imat te lagane trudove,kada su vam krenuli jaci? :/

megi16
    07. Rujan 2015. 22:05

mmama2 hvala na odgovoru.. Nadam se da ce uskoro krenut ti pravilni za porod,pa da i ja upoznam svog malisana :)

Igorovabebica
    07. Rujan 2015. 22:07

Megi16-samo hrabro i sretno!

Nixie
    08. Rujan 2015. 20:10

Drage mame, koju perilicu rublja preporučujete? Moja vrisnula, sirota, crkla elektronika, kaže majstor 1000 kuna, bolje kupiti novu. On kaže da uzmem gorenje, a ja nekako sumnjičava s tim gorenjem  

Znam da nije baš tema, al vezano je uz djecu  Najviše dječjeg perem 

Tonka18
    09. Rujan 2015. 13:24

cure jel moguće da beba koja je danas napunila 8 miseci razumi kad joj se kaže ne?
    par puta bi joj rekli ne i uzeli to što je dirala i sad čim joj kažemo ne ona to ostavi i ne dira 

mayathequeen
    09. Rujan 2015. 13:38

Jooj Beko...uff al me zivaca kostala ta ves masina...elektronika malo malo zezala...moze bit do modela i serije,meni je nabolja masina sa sto manje te elektronike..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.