Ima li netko frižak da je predavao papire za dj.doplatak,šta je potrebno?
Ima li netko frižak da je predavao papire za dj.doplatak,šta je potrebno?
Hm svega :-)
Prvo iz narodnih novina onaj papir zahtjev za djecji doplatak
Pa fotokopija tekuceg racuna
Osobne fotokopija roditelja
Iz porezne je nama trebalo izvadak za 2013 i 2014 god
Mislim da kopije rodnog lista, domovnice...
Pogledaj si tocno na njihovoj stranici, ovo je samo ono sto mi je u sjecanju :)
zebrica
ej cure! Ako može savjet što ponjeti s bebom na more? Neke mame sam vidjela kupuju šatore, suncobrane... što još?
što ste pripremile ili nosile s bebom na ljetovanje? Kupaće gaće? koliko komada, gdje kupiti? kapice, kakve kreme za zaštitu od sunca? Dali ima za bebe kupiti one narukvice na napuhavanje da pluta ili nešto pametnije ?
Cloudy ti sada ideš na more što si pripremila?
Thnx
ej cure! Ako može savjet što ponjeti s bebom na more? Neke mame sam vidjela kupuju šatore, suncobrane… što još?
što ste pripremile ili nosile s bebom na ljetovanje? Kupaće gaće? koliko komada, gdje kupiti? kapice, kakve kreme za zaštitu od sunca? Dali ima za bebe kupiti one narukvice na napuhavanje da pluta ili nešto pametnije ?
Thnx
i mi 10.8 idemo i isto me zanima kremu za suncanje imamo imAMO 1 kupace gacice vise iz fore nego kaj ce bit potrebne imamo i onaj kolut u koji sjedne beba iako bi mozda kupili i rukavice one za plivanje iako nisam mogla nac male sve su od 3-6 godina imao i suncobran a kupit cemo jos i satorcic za plazu
ej cure! Ako može savjet što ponjeti s bebom na more? Neke mame sam vidjela kupuju šatore, suncobrane… što još?
Thnx
kaj se tiče kremica sve iznad 30+ je samo markentiška fora.. imaš u dm onaj crveni šlaufić za bebe, ako nemaš mašinu uzmi robice za koliko dana ideš, ili prepereš na ruke.. od "kozmetike" kaj i inače koristiš. ako si tip za bit na plaži satima uzmi šatorčić, ako si kao ja ;) da uđeš u more, osušiš se i ideš doma, ne treba ti hahaha

url=https://lilypie.com]
Ja ti idem u ponedjeljak ujutro i nosim ovako: šator za plažu onaj pop up iz spara,mali bazenčić da joj mogu vode u to nasut i ugrijat...ima nekakav u kojem može biti u poluležečem položaju,šeširić,marame i trake za glavu,maramu za nošenje,kremice za sunčanje i sprej protiv komaraca (našla u bih neki na bazi prirodnih ulja bez kemije za 50kn),robicu i to samo kratko samo nosim jedne tajce i duksu za slučaj da zahladiniako mislim da je to idući tjedan nemoguće,platnene pelene u kojima će se i kupati,gelza zubiće,toplomjer,čepiće i plahticu i dekicu laganu jer smo u apartmanu pa da spava na svom...i igračke neke....mislim da je to to...i da..kolica isto... :)
Ja ti idem u ponedjeljak ujutro i nosim ovako: šator za plažu onaj pop up iz spara,mali bazenčić da joj mogu vode u to nasut i ugrijat…ima nekakav u kojem može biti u poluležečem položaju,šeširić,marame i trake za glavu,maramu za nošenje,kremice za sunčanje i sprej protiv komaraca (našla u bih neki na bazi prirodnih ulja bez kemije za 50kn),robicu i to samo kratko samo nosim jedne tajce i duksu za slučaj da zahladiniako mislim da je to idući tjedan nemoguće,platnene pelene u kojima će se i kupati,gelza zubiće,toplomjer,čepiće i plahticu i dekicu laganu jer smo u apartmanu pa da spava na svom…i igračke neke….mislim da je to to…i da..kolica isto… :)
A oces ju kupati u moru ako nebu hladno ili samo u bazencicu
Zaboravih....uzeli smo joj i sunčane naočale jer nam je to pedica preporučila...260kn platili pa i njih....a kremu za sunčanje imam avene zaštitni faktor 50+
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji