Pa mislim ako se i ide u neko veće mjesto,da se tamo može kupiti,ako se kaj zaboravi,a za manje lokacije,čovjek treba sve uzeti
Pa mislim ako se i ide u neko veće mjesto,da se tamo može kupiti,ako se kaj zaboravi,a za manje lokacije,čovjek treba sve uzeti
Što se tiče bazenčića nama je pedica rekla da se to ne preporuča curicamazbog bakterija da ne dobe u pikici :)
Nama je naša to rekla za ove klasične bazene di ide masa ljudi,a za ove male je eekla da su ok dok god se voda često mijenja....na kraju ga nismo uzeli jer nismo mali našli tako da će ove godine biti samo brčkanje u moru
ako vam je pjescana plaza,napravi joj malu uvalu i naspi joj malo vode,i eto ti bazencic.ako neces da sjedi direktno na pjesku stavi joj rucnik ispod,neki manji.
mi smo isto svom tako pravili,more je bilo malo hladno za njega,stavimo nogice u vodu a on ´´oj,ooj´´hahah. i onda mu tako iskopamo blizu vode uvalu,ma ugrije se za 10 minuta,i on uziva, -2in1-(voda i pjesak).
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Uzela sam blokić i zapisujem
Hvala!
Tata voli more pa vjerujem da će mu složiti bazenčić u moru, plaža je lijepa šljunčana ima i hlada , ako neće pržiti +50 biti ćemo na plaži dulje pa hitam po šatorčić ili neki suncobran. Moram u pohod na Dm - ove, Bipe i slično vidim! Ovo protiv komaraca bi mi dobro došlo moram potražiti po ljekarnama...
drage mame jel vam se kad dogodilo da ste zaboravile da imate dijete???
meni se dogodilo samo jednom kad je imao nekih 5-6 tjedana,otisla sam u shopping jer poslije svega toga nisam imala sta obuc,i toliko sam se opustila i zabavila da sam potpuno zaboravila da me beba ceka kod kuce.da me prijateljica koja je isla sa mnom nije napomenula da su njena djeca kod kuce i da su sigurno vec gladni ja bih jos hodala,tko zna kad bi se sjetila.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Sortiraj odgovore
Najstariji