Mama prvi put i nalah...vas dve po onoj staroj triput je triput 😆 i nalah...joj pusti... ona jučer bila na nekom izletu na krku...taman preko puta nas hahha
ma daj nemoj me zezat????bas je morala i ona sad na izlete...ocekuj je ovih dana,javit ce se i rec da je u blizini,da bi rado vidjela malu.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Bio je to samo jednodnevni izlet...sad smo neka 3 sata vožnje udaljeni, a ona ne vozi 😆 al svekar ima fejs pa tlači...bude ban pobro i otišo među restricted ekipu 😃 ono,objavim fotku curke u pol 12 šta sam jutros u 8 fotkala...ona u moru bez šeširića i to samo zbog fotkanja a on nabaci komentar da obavezno ima kapu na glavi.... ne mutava sam nemajka koja u pol 12 vodi bebača po suncu i plus milijun stupnjeva
curke, mi uzivamo s bebom na moru, beban bolje spava nego kod kuce dusu dalo sator za plazu, u Vodicama smo i sve plaze su pune kolica i satora hehe, jako su dobre plaze u Srimi, bas za djecu, nije duboka voda nego je plicak i pijesak je.
noge smo mu malo brckali i taman je naisao val i dobio je i po guzi, nije mu se svidjelo, a ponjeli smo i fredov kolut da se kupa, ali ipak je on jos pre mali i voda je hladna za njega, i za to kratko vrijeme su mu se bas ohladile nogice
sto se tice komaraca ima ih jako puno, ali njega sva sreca ne grizu, a i nebi ga htjela mazat s tom kemijom od kreme isto kao ni s kremom za suncanje, legne u jaje i pod sator i uziva
Ribice...kolki ti je bebač? Ja se dvoumim za kolut...vidjeli jučet babača u njemu pa se i dragom svidio pa bi uzela u dmu ako nađem...i kolko to čudo koša?
Sortiraj odgovore
Najstariji