Ima li netko frižak da je predavao papire za dj.doplatak,šta je potrebno?
ej cure! Ako može savjet što ponjeti s bebom na more? Neke mame sam vidjela kupuju šatore, suncobrane... što još?
što ste pripremile ili nosile s bebom na ljetovanje? Kupaće gaće? koliko komada, gdje kupiti? kapice, kakve kreme za zaštitu od sunca? Dali ima za bebe kupiti one narukvice na napuhavanje da pluta ili nešto pametnije ?
Cloudy ti sada ideš na more što si pripremila?
Thnx
Ja ti idem u ponedjeljak ujutro i nosim ovako: šator za plažu onaj pop up iz spara,mali bazenčić da joj mogu vode u to nasut i ugrijat...ima nekakav u kojem može biti u poluležečem položaju,šeširić,marame i trake za glavu,maramu za nošenje,kremice za sunčanje i sprej protiv komaraca (našla u bih neki na bazi prirodnih ulja bez kemije za 50kn),robicu i to samo kratko samo nosim jedne tajce i duksu za slučaj da zahladiniako mislim da je to idući tjedan nemoguće,platnene pelene u kojima će se i kupati,gelza zubiće,toplomjer,čepiće i plahticu i dekicu laganu jer smo u apartmanu pa da spava na svom...i igračke neke....mislim da je to to...i da..kolica isto... :)
Zaboravih....uzeli smo joj i sunčane naočale jer nam je to pedica preporučila...260kn platili pa i njih....a kremu za sunčanje imam avene zaštitni faktor 50+
Sortiraj odgovore
Najstariji