i da,umalo zaboravih,provjeri ima li aspirator za nosic.to ce joj trebat odmah,a zlata vrijedi.onaj na usisavac ili na baterije.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Gle...ak ste si baš dobre možeš uzeti za koji mjesec unaprijed baby gym...meni je to super stvar a nitko nam ga se nije sjetio uzeti...imaš i baš za dečke gymova :)
Cure, imate u Decathlonu u King Crossu svasta za plazu..mi smo tamo uzeli mali sator s uv zastitom, ima i silterica sa zastitom i svega.. nije skupo. Sto se tice krema, nama je pedijatrica rekla da su sve kreme za suncanje strogo zabranjene za bebe ispod godine dana bez obzira sto ih u ljekarni prodaju za bebe od 6. mjeseci nadalje, avene, la roche, mustela i sl. Mi smo bili prije mjesec dana na moru za vikend i stvarno je bilo toplo, curka se kupala u plicaku i uzivala..iako smo joj kupili u bubamari mali bazencic more joj je bilo zanimljivije :) Jojo, imas u dm, mulleru..bipi..onih jednokratnih pelena za kupanje..
Morati ću dići kredit za opremu , još me put i smještaj najmanje košta :D
Miki, ponekad je bolje malo se opustiti i zaboraviti a ne biti frik, ja znam da sam frik i stvarno se moram opustiti. Na početku sam bila još gora, ma izgoriš od te brige a na kraju imam primjera iz okoline da mame toliko vežu djecu za sebe da ne mogu prdnuti godinama a kamoli negdje ostaviti djete i izaći van na večeru.
Nalah cure su dale super savjete. Svi imaju robice kada se beba rodi, najbolje kupiti 68,62 bodije ili neki komplet. A baby gym je super stvar, možda nekakva nosiljka/ljuljalica za nunkanje isto uvijek dobro dođe...Mobil koji svira da smiri novorođenče , meni je sada žao što ga nisam kupila eee i sljedeća investicija mi je baby monitor to je korisna stvar a rabiti će ju ako treba godinama.
ka sam recimo dobila baby monitor koji uopće ne koristim...nisam ga ni upalila.... ali zato je mobil savršen joj bio prvih recimo 3 mj...
Meni bi sada dobro došao, odem u drugu sobu dok mali spava, zatvorim vrata od sobe pa ga ne čujem ili odem na tavan vješati veš...a možda sam samo kontroli frik ako imaš veći stan mislim da dobro dođe.
Mi imamo video baby monitor i koristimo ga od prvog dana.. veci je stan i to nemam morala bi stalno bit na iglama..
Nalah, vidjela sam prije par dana na fejsu da mali andjeo prodaje svakakve razne konstrukcije od tetri, gaza i tih stvari kojih uvijek treba. Mislim da je bilo u obliku motora, to mi je bas bilo fora za decka
Cao sima :)
Na forumu di su trudnice sam postavila jedno pitanje,ali jos nema odg, mozda mi vi mozete pomoc, s obzirom da ste vec mame :)
Ukratko,ovo mi je prva trudnoca,sada sam 29+4. Prije 3 dana na kontroli mi je dr reko da imam manje plodne vode,da moram vise mirovat i lezat na lijevom boku.. Zanima me da li se jos tko susreo s tim,i da li se smijem kupat u moru? Doktor nije reko ni da nesmijem ali ni da smijem,a iskreno se nisam ni sjetila pitat jer mi je prolazilo glavom samo pitanje kako ima manje plodne vode,a do sad je bilo sve u redu... :(
unaprijed se zahvaljujem
Sortiraj odgovore
Najstariji