Tebi se i mora izregulirati,ako planiraš novog bebonju skoro
Tebi se i mora izregulirati,ako planiraš novog bebonju skoro
Ne mora.. Ne treba uopce doc vjestica da bi se zacelo drugo, trece ili vec koje po redu dijete. Moja je nakon Patrika dosla nakon 8 mj, isto i sa Dinom sad ali nebo i zemlja su.. Sada jesam nervozna i popristavim hahaha, curim u potocima ali bolna ni blizu kao prije.. I malo dode, malo ne.. Jedan mj je preskocila a mene herc copio skoro

url=https://lilypie.com]
A ja još nikaj od menge, sad bu 7 mjeseci, nije da se bunim, al malo mi je postalo čudno :D
A ja još nikaj od menge, sad bu 7 mjeseci, nije da se bunim, al malo mi je postalo čudno :D
Ajme blago tebi nama ce bit 8 mj uskoro vec je 4mj redovita
Dea koliko ti je bebica stara, mi 01.07. idemo na more sa bebicom i bas me zanima kako ce nam bit. Napunio je 2 mj
Dea koliko ti je bebica stara, mi 01.07. idemo na more sa bebicom i bas me zanima kako ce nam bit. Napunio je 2 mj
5 i pol mj. Mislim da će ti biti lakše u toj dobi još spavaju većinom ;)
Meni se zadnja menga vukla 15 dana..užas. Kaj je to ok poslije poroda? Prva je bila ajmo reć normalna al ovo je bila trakavica od menge

ja sam poslije poroda krvarila odprilike 4tjedan,sve po malo me mrcvarilo,jbl majku.ali je poslije toga nisam imala punih 9mjeseci(dok sam dojila).
MalaMuca odmori se i uzivaj dok je nemas.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji