Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    26. Lipanj 2015. 18:53

Tebi se i mora izregulirati,ako planiraš novog bebonju skoro

mmama2
    26. Lipanj 2015. 22:08

Nalah

Tebi se i mora izregulirati,ako planiraš novog bebonju skoro

Ne mora.. Ne treba uopce doc vjestica da bi se zacelo drugo, trece ili vec koje po redu dijete. Moja je nakon Patrika dosla nakon 8 mj, isto i sa Dinom sad ali nebo i zemlja su.. Sada jesam nervozna i popristavim hahaha, curim u potocima ali bolna ni blizu kao prije.. I malo dode, malo ne.. Jedan mj je preskocila a mene herc copio skoro

url=https://lilypie.com]

MalaMuca
    27. Lipanj 2015. 21:38

A ja još nikaj od menge, sad bu 7 mjeseci, nije da se bunim, al malo mi je postalo čudno :D

MAMA X2
    27. Lipanj 2015. 23:13

MalaMuca

A ja još nikaj od menge, sad bu 7 mjeseci, nije da se bunim, al malo mi je postalo čudno :D

Ajme blago tebi nama ce bit 8 mj uskoro vec je 4mj redovita 

ribica11
    27. Lipanj 2015. 22:08

Dea koliko ti je bebica stara, mi 01.07. idemo na more sa bebicom i bas me zanima kako ce nam bit. Napunio je 2 mj 

Dea23
    28. Lipanj 2015. 13:08

ribica

Dea koliko ti je bebica stara, mi 01.07. idemo na more sa bebicom i bas me zanima kako ce nam bit. Napunio je 2 mj 

5 i pol mj. Mislim da će ti biti lakše u toj dobi još spavaju većinom ;)

Meni se zadnja menga vukla 15 dana..užas. Kaj je to ok poslije poroda? Prva je bila ajmo reć normalna al ovo je bila trakavica od menge

ribica11
    28. Lipanj 2015. 17:08

Da, pogotovo kad negdje idemo onda spava  

Sto se menge tice ja sam mislila da je nema sve dok se doji 

Dea23
    28. Lipanj 2015. 21:37

ribica

Da, pogotovo kad negdje idemo onda spava  

Sto se menge tice ja sam mislila da je nema sve dok se doji 

Ja ne dojim pa imam

• Nutella
    28. Lipanj 2015. 19:01

ja sam poslije poroda krvarila odprilike 4tjedan,sve po malo me mrcvarilo,jbl majku.ali je poslije toga nisam imala punih 9mjeseci(dok sam dojila).
    MalaMuca odmori se i uzivaj dok je nemas.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI