megi...ja sam na početku trudnoće imala hematom i da nisam mirovala,moja beba se ne bi ni rodila,ja sam uvijek za to ako se propiše mirovanje,da se miruje,buš se kupala druge godine,ja sam mirovala 2 mjeseca po ovakvim vrućinama i izdržala sam,pa budeš i ti...sretno
ma dala sam toj frendici i jednokratne pelene koje su mi ostale i oblekicu koja je unisex,naravno,zna se da sam ja charity,bitno da meni nitko ni tetru nije dao,baš kaj veli jojo,za bankrot,mi smo doslovce sve morali kupovati novo,a ostat ćemo na jednom djetetu
prošnjofat ću malo po dućanima,možda nekaj nađem za malog,gym nije loša ideja
monitor sam kupila u fazi paranoje i sad mi stoji u ormaru,jer ju doslovce čujem i pod tušem,a kaj se mobila tiče,ja sam htjela neki unikatni sa platnenim životinjicama npr.koji nikad nisam našla,ali je tata kupio od Fischer pricea neku žabu kaj svira uspavanke i svijetli nju obožava,inače njihove igračke su mi najbolje,od didaktičkih pa nadalje,tak da preporučam
megi...ja sam na početku trudnoće imala hematom i da nisam mirovala,moja beba se ne bi ni rodila,ja sam uvijek za to ako se propiše mirovanje,da se miruje,buš se kupala druge godine,ja sam mirovala 2 mjeseca po ovakvim vrućinama i izdržala sam,pa budeš i ti...sretno
ma dala sam toj frendici i jednokratne pelene koje su mi ostale i oblekicu koja je unisex,naravno,zna se da sam ja charity,bitno da meni nitko ni tetru nije dao,baš kaj veli jojo,za bankrot,mi smo doslovce sve morali kupovati novo,a ostat ćemo na jednom djetetu
prošnjofat ću malo po dućanima,možda nekaj nađem za malog,gym nije loša ideja
monitor sam kupila u fazi paranoje i sad mi stoji u ormaru,jer ju doslovce čujem i pod tušem,a kaj se mobila tiče,ja sam htjela neki unikatni sa platnenim životinjicama npr.koji nikad nisam našla,ali je tata kupio od Fischer pricea neku žabu kaj svira uspavanke i svijetli nju obožava,inače njihove igračke su mi najbolje,od didaktičkih pa nadalje,tak da preporučam
Nixie....vidjela sam to na mama aplikaciji za špoing al nisam kupila :/ kod nas ne znam bi bi bilo...
Nalah.... sad se sjetih..iako je možda zgodnije za klince kad su veći al opet...ja sam svojoj to uzela,a može biti i za cure i dečke... kornjača koja na oklopu ima zviježđa pa kad se stavi baterija svijetli baš fora...sva zviježda možeš vidjet...mislim da će joj to nit fora za uspavljivanje kad bude bila u svojoj sobi
megi,sve u svemu poslusaj doktora,nije ti bezveze rekao da odmaras.a reci mi kad ti je rekao kontrolu ponovo???
i meni je u jednom lijevom dzepu nedostajalo vode,ali mi nije nista rekao osim da dodem za tjedan opet na kontrolu,i tad je bilo sve uredu,tad nije falilo vode.
koliko znam(ispravite me ako nisam upravu) voda se nemoze nadopunjavat,a to vjerujem da beba lezi na toj strani pa da u tom trenu istisne vodu iz tog dzepa.
ali kako god odmaraj kad ti je tako rekao.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
nama je kum kupio babyphone,i stvarno je koristan.pogotovo tko zivi u kuci,na selu,gdje ce izaci i vani a da tako bebu nece cuti.koristili smo ga punu godinu i pol,a i sad ga koristimo kad smo na selu.trenutno sam u malom stanu pa mi netreba.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Mi smo na selu al za sad bebačica ide kud i ja hehe ... al kad bude veća budem sigurno koristila :)
Ja sam evo ok..u Dramlju..danas je bila pržiona al kad smo se oko 6 okupale u moru curka zaspala na plaži...dragi i ja se sprdali da izgleda ko beskučnik...budem suzra digla fotku pa da vidite 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji