Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    04. Srpanj 2015. 10:35

Miki iskreno nikada, toliko sam opterećena bebom da mi je sada teško prepustiti dio posla tati koji ga čuva dok radim. Jučer kada sam došla doma a nije bilo bebe kojem sam trčala doma jer je on s tatom u šetnji, počela sam se tresti . Imala sam kasnije razgovor sama sa sobom da ne budem ludača manijakalna, posesivna oko bebe. nisam mislila da ću ikada takva biti. jedino mi je on na pameti po cijeli dan
    Ponekada je dobro maknuti misli , kasnije bolje funkcionira čovjek... ja to ne mogu... onda pregorim

cloudy
    04. Srpanj 2015. 11:01

Jojo...mi smo taj pop up šator uzeli u sparu 79 kn je bio...budem u ponedjeljak il utorak okinula fotku pa možeš vidjeti :)
    A to da sam zaboravila da imam bebu nisam...nismo se još nikad odvojile,kud ja tu i ona...i možda nije dobro al nekak nam je objema to ok.... :)  i ne mogu si trenutno zamislit da ju ostavim nekom...bila je s tatom par puta,kad sam giniću išla i u trgovinu al to je bilo pol sata pa i ne računam :)

cloudy
    04. Srpanj 2015. 11:14

Sprej taj se zove mapez...i ja sam ga našla u kostajnici bosanskoj pa si vidi jel ga možeš naručiti možda...ak ne,ja ću oko 20.ić opet pa ti mogu uzet i poslat ako hoćeš...

Nixie
    04. Srpanj 2015. 11:36

Mi živimo na moru, al sam ja nekako skroz neodlučna oko kupanja bebača. Nekako mi je još mal za to  A pošto još ne sjedi, ni bazenčić nije najbolje rješenje.

Ni ja nisam nikad zaboravila da imam bebača. Odvojeni budemo najviše sat, sat i pol i to mi bude teško i stalno mislim na njega. Čak mi fali i kad je u drugoj sobi. Znam da sam frik 

• Nutella
    04. Srpanj 2015. 11:51

hahaha ja sam izgleda jedini frik ovdje,jedino sam ja svog zaboravila. ali samo JEDNOM molim lijepo. al hvala bogu dijete sam i ostavila na sigurno.zato sam i bila opustena

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

cloudy
    04. Srpanj 2015. 12:10

Nixie...takva sam ti i ja...al dobro...ja se tješim da će proći kad bude veća...a što se bazenčića tiče...ima i onih u kojima bebač može biti u poluležečem položaju...ko u jajetu...

Nalah
    04. Srpanj 2015. 12:29

Mama koje imate dečke,frendica mi je rodila u ponedjeljak,kaj da kupim za malog,osim klasike oblekice,kaj je zgodno za dečke ovak za ljeto?

Nalah

Mama koje imate dečke,frendica mi je rodila u ponedjeljak,kaj da kupim za malog,osim klasike oblekice,kaj je zgodno za dečke ovak za ljeto?

Nalah

• Nutella
    04. Srpanj 2015. 12:44

nalah,s obzirom da je to tek rodjena beba mislim da mu nemas sta posebno kupit,da je bas za djecake.znaci opet klasika,ali mozes nesto izmislit zanimljivo od toga,napravit tortu od pempasa,napunit pletenu kosaru tim potrepstinama i tako...znaci opet fini komadi odjece,kozmetika za bebe,pempasi,igracke,glodalice,ako ne doji neku kutiju hrane koju koriste,cajeve,dude,bocice....mozes recimo tu kosaru napunit svim i svacim,i umotas u celofan,i jos se uslikas s tim i s bebom,i izradis joj kasnije sliku.
    ali uzmi nesto za unaprijed recimo 3-4mjeseca.ili ako ti je stvarno dobra prijateljica,mozda jacu,deblju naruknicu za malenog.
    samo mu nekupuj nesto za sadasnju dob,prerast ce za 2tjedna,a nece obuc 2 puta.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.