Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    05. Lipanj 2015. 22:35

Nalah nisam nitko me nije uputio ni slao nakon poroda pa mi je to bilo da valjda netrebam nakon poroda..
    I ja isto cesto gledam da deka neode prek glave haha 
    Ima tko iskustva sa Tim ljetnim vrećama?

zebrica

Nalah
    06. Lipanj 2015. 08:25

Zato ti i velim,sjećam se da je tebi bio visok šećer,ja sam promijenila ginekologa i žena je rekla da sam trebala napravit 6 tj.poslije poroda,btw to mi je reklo i jedno 25 ljudi,a ja samo-ma ne,ne treba,nisu mi ništa rekli u bolnici,a kaj su nam uopće rekli u toj smrdljivoj Vinogradskoj???Tak da ako imaš vremena,prekontroliraj si obavezno.

Čini mi se da mi je netko rekao da tih vreća ima u Mulleru,pa ako nađem javim

Nalah
    06. Lipanj 2015. 08:25

Zato ti i velim,sjećam se da je tebi bio visok šećer,ja sam promijenila ginekologa i žena je rekla da sam trebala napravit 6 tj.poslije poroda,btw to mi je reklo i jedno 25 ljudi,a ja samo-ma ne,ne treba,nisu mi ništa rekli u bolnici,a kaj su nam uopće rekli u toj smrdljivoj Vinogradskoj???Tak da ako imaš vremena,prekontroliraj si obavezno.

Čini mi se da mi je netko rekao da tih vreća ima u Mulleru,pa ako nađem javim

• Fiona4
    06. Lipanj 2015. 08:36

Drage Mame, imam pitanje, ne znam je li itko već pitao ali da sad ne kopam sto godina po forumu...
    Mali mi ima nešto malo više od 2 mjeseca (rodio se 27.03.2015) i mene zanima je li ga još rano vodit na plažu tamo negdje u 7. i 8. mjesecu? Dolazi li kupanje u obzir? Naravno išla bih tamo gdje je more čisto i gdje nema kupača.

Pilici
    06. Lipanj 2015. 09:15

Jedan veli jedno drugi drugo..budem trazila uputnicu za ogtt..joj ko ce izdurat sa tolikim šećerom :)

zebrica

• Fiona4
    06. Lipanj 2015. 09:47

Hvala na odgovoru! 
    Super onda, mi smo s otoka, i baš bi bila šteta da maleni ne može u ovo naše divno more.
    Pitat ću još za svaki slučaj pedijatra, a što se tiče lokacije kupanja, na javnu plažu naravno ne bih otišla, nego brodom u čistu uvalu gdje nema baš nikoga, a takvih mjesta kod nas hvala Bogu ima!

Nixie
    06. Lipanj 2015. 13:43

Kad smo već kod mora, kupanja hajdemo onda i na sunce 
    U koje vrijeme ići s malcem van? Na puno mjesta sam pročitala da se s bebom mlađom od godinu dana ne ide van ljeti između 10 i 16h ili 11 i 15h (ovisi kako koji članak ili knjiga kažu). E sad, ja se toga pridržavam jer UV zrake prolaze i kroz kolica i kroz krošnje drveća kad si u hladu i tako to. E sad, svi živi mi se rugaju i idu sa svojim klincima van i u to vrijeme. Kakva su vaša iskustva i savjeti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.