Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAMA X2
    04. Lipanj 2015. 20:26

Mame u cemu vam spavaju bebe po noci kad su ove vrucine?

Nalah
    05. Lipanj 2015. 06:57

Body dugi rukav i jedna ovakva dekica-odlične su ful tanke,pamučne
    www.babycenter.hr/proizvod/118375/dekica-016401-rozi-80-x-100-cm-21-ib-1401

MAMA X2
    05. Lipanj 2015. 12:25

A carapice oblacite ili ne ? Ja svog onda previse obucem  body kratki rukav dugi donji dio pidzamice i carape

• Fiona4
    05. Lipanj 2015. 16:45

Moj maleni samo nosi bodi kratkih rukava i pokrijem ga laganom dekicom. Njemu tako odgovara, a u nas je stvarno prevruće!

Pilici
    05. Lipanj 2015. 17:54

Mi isto poceli bodi kratki rukav duge hlacice i carapice a nekad bez carapice i pokrivena onom tankom dekicom..mozda bi joj neku plahticu kupila..nas muce zubi jos nemamo nijednog a nervoza na veliko

zebrica

Pilici
    05. Lipanj 2015. 17:54

Mi isto poceli bodi kratki rukav duge hlacice i carapice a nekad bez carapice i pokrivena onom tankom dekicom..mozda bi joj neku plahticu kupila..nas muce zubi jos nemamo nijednog a nervoza na veliko

zebrica

Nalah
    05. Lipanj 2015. 18:27

zebrice jesi si ti napravila OGTT nakon poroda? meni su nalazi ok,danas sam ih dobila

ja svoju oblačim u body jer mi sve te dječje čarape imaju tako jako gumu,pa ih izbjegavam po noći,ima jako osjetljivu kožu i jako joj se vide oni otisci od gume,bojim se da bi ju to previše stezalo.Jel postoji neka ljetna verzija vreća za spavanje,mene muči to kaj ona non stop tu dekicu navlači i zna si staviti preko glave,tak da pola noći dežuram,ako nije u vreći

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.